Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon tärkeät

Tällä viikolla on puhuttu TTIP:stä, junista, meduusoista ja jääkiekosta.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
KAI PFAFFENBACH
Tällä viikolla on taas vuodettu salaisia papereita. Asiakirjat koskevat Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välistä sopimusta, jonka tulisi helpottaa kaupankäyntiä.

1/4 Tällä viikolla on taas vuodettu salaisia papereita. Asiakirjat koskevat Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välistä sopimusta, jonka tulisi helpottaa kaupankäyntiä.

Martti Kainulainen
VR nopeuttaa junien kulkua useilla reiteillä. Esimerkiksi matka-aika Helsingin ja Oulun välillä lyhenee yli puoli tuntia. Junat ajat nopeammin, ja pysähtyvät harvemmin.

2/4 VR nopeuttaa junien kulkua useilla reiteillä. Esimerkiksi matka-aika Helsingin ja Oulun välillä lyhenee yli puoli tuntia. Junat ajat nopeammin, ja pysähtyvät harvemmin.

NOAA
Yhdysvaltalainen tutkimusryhmä on löytänyt uuden meduusalajin neljän kilometrin syvyydestä. Jännittävän näköinen meduusa hehkuu valossa kuin ulkoavaruuden olio.

3/4 Yhdysvaltalainen tutkimusryhmä on löytänyt uuden meduusalajin neljän kilometrin syvyydestä. Jännittävän näköinen meduusa hehkuu valossa kuin ulkoavaruuden olio.

Martti Kainulainen
Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut pyörähtävät käyntiin huomenna. Leijonat kohtaavat Valko-Venäjän klo 20.15. Mukana on muun muassa Mikael Granlund.

4/4 Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut pyörähtävät käyntiin huomenna. Leijonat kohtaavat Valko-Venäjän klo 20.15. Mukana on muun muassa Mikael Granlund.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!