Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon tärkeät

Tämän viikon uutisaiheita ovat lentoturma, Suomen ennätys ja uusi maauimala.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
MOHAMED ABD EL GHANY
Egyptiläisen Egyptair-yhtiön lentokone katosi varhain torstaiaamuna. Matkustajakone oli matkalla Pariisista Kairoon, Egyptiin. Koneen epäillään pudonneen mereen.

1/4 Egyptiläisen Egyptair-yhtiön lentokone katosi varhain torstaiaamuna. Matkustajakone oli matkalla Pariisista Kairoon, Egyptiin. Koneen epäillään pudonneen mereen.

Ville Vuorinen
Uimari Matias Koski sijoittui keskiviikkona neljänneksi 200 metrin vapaauinnissa EM-kisoissa Lontoossa. Aika on himpun verran parempi kuin aiempi Suomen ennätys.

2/4 Uimari Matias Koski sijoittui keskiviikkona neljänneksi 200 metrin vapaauinnissa EM-kisoissa Lontoossa. Aika on himpun verran parempi kuin aiempi Suomen ennätys.

Juhani Niiranen / HS
Espoossa on jo vuosia haaveiltu maauimalasta, ja tänä kesänä toive toteutui. Leppävaarassa sijaitseva upouusi maauimala avasi ovensa yleisölle maanantaina.

3/4 Espoossa on jo vuosia haaveiltu maauimalasta, ja tänä kesänä toive toteutui. Leppävaarassa sijaitseva upouusi maauimala avasi ovensa yleisölle maanantaina.

Lassi Kujala
Haminassa Kymenlaaksossa liikkui alkuviikosta metsästä eksynyt nuori karhu. Ihmisten on hyvä olla varovaisia ja pysyä etäällä, jos karhu sattuu lähistölle.

4/4 Haminassa Kymenlaaksossa liikkui alkuviikosta metsästä eksynyt nuori karhu. Ihmisten on hyvä olla varovaisia ja pysyä etäällä, jos karhu sattuu lähistölle.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!