Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pehmolelulle rooli elokuvassa!

Huippusuositut Onneli ja Anneli -elokuvat saavat jatkoa! Uusi Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuva kuvataan tänä kesänä. Nyt tärkeään elokuvarooliin etsitään pehmolelua. Onko sinun pehmolelusi reipas, hauska, suloinen ja halukas kesätöihin?

Lasten uutiset
 
Nordisk Film
Pehmolelusi voi päästä näyttelijäksi Lilja Lehdon, Aava Merikannon ja ohjaaja Saara Cantellin seuraan.
Pehmolelusi voi päästä näyttelijäksi Lilja Lehdon, Aava Merikannon ja ohjaaja Saara Cantellin seuraan. Kuva: Nordisk Film

Vaatimuksena pehmolelulle on uskallus olla kuvausten aikana ilman omistajaansa. Kuvaustiimi pitää hyvää huolta pehmostasi ja se saa kokea monta hienoa asiaa osallistuessaan kuvauksiin. Kuvausten aikana saat omaan tai vanhempiesi kännykkään kuvia pehmostasi, joten tiedät koko ajan mitä pehmosi kuvauksissa puuhailee. Pehmo palaa luoksesi kuvausten päätyttyä monta kokemusta rikkaampana.

Pehmolelun etsintä alkaa nyt ja päättyy kesäkuun puolivälissä. Valitulle pehmolelun omistajalle ilmoitetaan valinnasta kesäkuun loppuun mennessä. Pehmon valitsee elokuvan ohjaaja Saara Cantell yhdessä lastenraadin kanssa.

Lähetä kuva tai video pehmostasi meille osoitteeseen lastenuutiset@hs.fi 17.6 mennessä. Pehmon roolisuoritus alkaa heinäkuun puolivälissä ja omistajalleen pehmo palautuu elokuun lopulla. Palkaksi valitun pehmolelun omistaja saa koko perheelleen kutsun elokuvan kutsuvierasensi-iltaan tammikuussa 2017. Lisäksi kesätyöstä saa oman Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -hahmojulisteen.

Voit myös osallistua laittamalla omaan tai vanhempasi Instagramiin kuvaan pehmostasi ja merkitä sen tägillä #pehmolelucasting. Parhaat Instagramkuvat palkitaan ja 20 onnekasta saa Onneli ja Anneli DVD-paketin kotiin toimitettuna.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!