Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon tärkeät

Tällä viikolla Microsoftin irtisanomiset ja vegaaniruoka ovat puhututtaneet ihmisiä.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
MIKE SEGAR / Reuters
Ohjelmistoyhtiö Microsoft lopettaa puhelimien suunnittelun ja valmistuksen. Tämän takia suuri osa työntekijöistä menettää työpaikkansa.

1/5 Ohjelmistoyhtiö Microsoft lopettaa puhelimien suunnittelun ja valmistuksen. Tämän takia suuri osa työntekijöistä menettää työpaikkansa.

KOSTAS TSIRONIS
Kreikan ja Makedonian rajalla on jumissa 10 000 Eurooppaan pyrkivää pakolaista, jotka asustavat teltoissa. Kreikka on nyt alkanut siirtämään heitä parempaan majoitukseen.

2/5 Kreikan ja Makedonian rajalla on jumissa 10 000 Eurooppaan pyrkivää pakolaista, jotka asustavat teltoissa. Kreikka on nyt alkanut siirtämään heitä parempaan majoitukseen.

Juhani Niiranen / HS
Uusin Onneli ja Anneli -elokuva kuvataan kesällä. Nyt tärkeään rooliin etsitään pehmolelua. Olisiko sinun pehmolelusi hyvä näyttelijä? Katso lisää verkkosivuiltamme!

3/5 Uusin Onneli ja Anneli -elokuva kuvataan kesällä. Nyt tärkeään rooliin etsitään pehmolelua. Olisiko sinun pehmolelusi hyvä näyttelijä? Katso lisää verkkosivuiltamme!

Juhani Niiranen / HS
Helsinki aikoo kokeilla vegaaniruoan tarjoilua päiväkodeissa. Siihen ei sisälly lihaa, munia tai maitoa. 4-vuotias Robert Allan on syönyt vegaaniruokaa pienestä pitäen.

4/5 Helsinki aikoo kokeilla vegaaniruoan tarjoilua päiväkodeissa. Siihen ei sisälly lihaa, munia tai maitoa. 4-vuotias Robert Allan on syönyt vegaaniruokaa pienestä pitäen.

Mari Lehmonen / Korkeasaaren arkisto
Korkeasaaren amurintiikerinaaras Sibiri on saanut kolme pentua. Nyt ne lepäilevät vielä pesässä, mutta loppukesästä niiden uskotaan siirtyvän ulos telmimään.

5/5 Korkeasaaren amurintiikerinaaras Sibiri on saanut kolme pentua. Nyt ne lepäilevät vielä pesässä, mutta loppukesästä niiden uskotaan siirtyvän ulos telmimään.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!