Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon tärkeät

Tällä viikolla uutisissa on puhuttu vatsataudista, gorillasta ja Alppien läpi halkovasta rautatietunnelista.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Ville Hildén
Silja Symphony -risteilylaivalla kymmenet ihmiset sairastuivat vatsatautiin viikonloppuna. Taudin syystä ei ole vielä varmuutta.

1/4 Silja Symphony -risteilylaivalla kymmenet ihmiset sairastuivat vatsatautiin viikonloppuna. Taudin syystä ei ole vielä varmuutta.

REUTERS
Yhdysvaltalaisessa eläintarhassa pikkupoika putosi gorillan aitaukseen. Poikaa pelastettaessa gorilla jouduttiin lopettamaan. Monien mielestä lopettaminen oli väärin.

2/4 Yhdysvaltalaisessa eläintarhassa pikkupoika putosi gorillan aitaukseen. Poikaa pelastettaessa gorilla jouduttiin lopettamaan. Monien mielestä lopettaminen oli väärin.

ARND WIEGMANN
Maailman pisin rautatietunneli avattiin 17 vuoden rakentamisen jälkeen. Alppien alla kulkeva 57 kilometriä pitkä Gotthardin tunneli yhdistää Italian ja Sveitsin.

3/4 Maailman pisin rautatietunneli avattiin 17 vuoden rakentamisen jälkeen. Alppien alla kulkeva 57 kilometriä pitkä Gotthardin tunneli yhdistää Italian ja Sveitsin.

Merja Mähkä
Norsut voivat hävitä luonnonsuojelualueelta Itä-Afrikan Tansaniasta, jos niiden luvatonta metsästämistä ei lopeteta, varoittaa luonnonsuojelujärjestö WWF.

4/4 Norsut voivat hävitä luonnonsuojelualueelta Itä-Afrikan Tansaniasta, jos niiden luvatonta metsästämistä ei lopeteta, varoittaa luonnonsuojelujärjestö WWF.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!