Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon tärkeät: Noroviruksia ja virtuaaliräätäleitä

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Mathilda Tennysdotter
Yhdysvalloissa Hillary Clinton on valittu demokraattipuolueen presidenttiehdokkaaksi. Maassa ei aiemmin ole valittu naista pääpuolueen presidenttiehdokkaaksi.

1/5 Yhdysvalloissa Hillary Clinton on valittu demokraattipuolueen presidenttiehdokkaaksi. Maassa ei aiemmin ole valittu naista pääpuolueen presidenttiehdokkaaksi.

Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Silja Linen laivoilla riehunut vatsatautiepidemia jatkuu. Jo yli 160 ihmistä on sairastunut. Jos sairastelu ei lopu, laiva on otettava pois liikenteestä pariksi päiväksi.

2/5 Silja Linen laivoilla riehunut vatsatautiepidemia jatkuu. Jo yli 160 ihmistä on sairastunut. Jos sairastelu ei lopu, laiva on otettava pois liikenteestä pariksi päiväksi.

Ruutukaappaus
Kansainvälinen tutkijaryhmä suunnittelee täysin uutta tapaa ostaa vaatteita. Tulevaisuudessa vaatteen voi suunnitella netissä juuri itselle sopivaksi ja tilata robottien valmistamana.

3/5 Kansainvälinen tutkijaryhmä suunnittelee täysin uutta tapaa ostaa vaatteita. Tulevaisuudessa vaatteen voi suunnitella netissä juuri itselle sopivaksi ja tilata robottien valmistamana.

BENOIT TESSIER / Reuters
Jalkapallon Euroopan-mestaruusturnaus pyörähtää tänään käyntiin Ranskassa, kun isäntämaa kohtaa Romanian. Finaaliottelu pelataan vasta kuukauden päästä.

4/5 Jalkapallon Euroopan-mestaruusturnaus pyörähtää tänään käyntiin Ranskassa, kun isäntämaa kohtaa Romanian. Finaaliottelu pelataan vasta kuukauden päästä.

AMANDA KELO / HS
Käyvätkö päivät kesälomalla toisinaan pitkiksi? Yksi idea on tehdä jättisaippuakuplia! Ohjeen jättikuplien tekemiseen löydät verkkosivuiltamme.

5/5 Käyvätkö päivät kesälomalla toisinaan pitkiksi? Yksi idea on tehdä jättisaippuakuplia! Ohjeen jättikuplien tekemiseen löydät verkkosivuiltamme.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!