Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon tärkeät: Riehuvia faneja ja myöhästynyt metro

Tällä viikolla uutisissa on puhuttu rettelöivistä jalkapallofaneista, Länsimetrosta ja Orlandosta.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
BENOIT TESSIER
Englannin ja Venäjän fanit ovat rettelöineet jalkapallon EM-kisoissa Ranskassa. Rähinät ovat olleet niin rajuja, että maiden joukkueita on uhattu kisoista sulkemisella.

1/5 Englannin ja Venäjän fanit ovat rettelöineet jalkapallon EM-kisoissa Ranskassa. Rähinät ovat olleet niin rajuja, että maiden joukkueita on uhattu kisoista sulkemisella.

Vesa Moilanen
Helsingistä Espooseen ajavan Länsimetron piti aloittaa liikennöinti elokuussa. Teknisten ongelmien takia metron käyttöönotto viivästyy kuitenkin monta kuukautta.

2/5 Helsingistä Espooseen ajavan Länsimetron piti aloittaa liikennöinti elokuussa. Teknisten ongelmien takia metron käyttöönotto viivästyy kuitenkin monta kuukautta.

MIKE SEGAR
Orlandon lauantaisen ammuskelun muistoksi New Yorkin Brooklyn Bridge -sillalle muodostettiin ilmapallosateenkaari. Lue osoitteesta HS.fi/lastenuutiset, mitä Orlandossa tapahtui.

3/5 Orlandon lauantaisen ammuskelun muistoksi New Yorkin Brooklyn Bridge -sillalle muodostettiin ilmapallosateenkaari. Lue osoitteesta HS.fi/lastenuutiset, mitä Orlandossa tapahtui.

Aleksi Kinnunen
Thaimaalainen eläintenhoitaja Sangduen Chailert on keksinyt, mikä tepsii oikutteleviin norsuihin. Hänen mukaansa laulu rauhoittaa elefantteja samoin kuin ihmisiä.

4/5 Thaimaalainen eläintenhoitaja Sangduen Chailert on keksinyt, mikä tepsii oikutteleviin norsuihin. Hänen mukaansa laulu rauhoittaa elefantteja samoin kuin ihmisiä.

Fanny Fröman / HS
Onko kesälomailu välillä tylsää? Perusta oma kahvila! Viikon uutislähetyksessä pääset kurkistamaan Eemelin ja Islan omaan pihakahvilaan Helsingin Alppilassa.

5/5 Onko kesälomailu välillä tylsää? Perusta oma kahvila! Viikon uutislähetyksessä pääset kurkistamaan Eemelin ja Islan omaan pihakahvilaan Helsingin Alppilassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!