Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiikerinpentuja ja uusia ministereitä

Tällä viikolla Suomi on saanut kaksi uutta ministeriä, Loimaa Bisons on menettänyt liigapaikkansa ja amurintiikerit ovat päässeet lääkärintarkastukseen.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Kimmo Räisänen
Yksi poliisi kuoli ja toinen loukkaantui ammuskelussa viime perjantaina. Tapaus on poikkeuksellinen, sillä Suomessa poliiseja kuolee harvoin työssään.

1/4 Yksi poliisi kuoli ja toinen loukkaantui ammuskelussa viime perjantaina. Tapaus on poikkeuksellinen, sillä Suomessa poliiseja kuolee harvoin työssään.

Markus Jokela / HS
Suomen hallitus sai tiistaina kaksi uutta ministeriä. Kai Mykkänen valittiin ulkomaankauppa- ja kehitysministeriksi, kun taas Paula Risikosta tuli sisäministeri.

2/4 Suomen hallitus sai tiistaina kaksi uutta ministeriä. Kai Mykkänen valittiin ulkomaankauppa- ja kehitysministeriksi, kun taas Paula Risikosta tuli sisäministeri.

Minna Raitavuo / LEHTIKUVA
Koripallojoukkue Loimaan Bisons ei saa pelata Korisliigassa ensi kaudella seuran huonon taloustilanteen takia. Viime kaudella Bisons sijoittui viidenneksi.

3/4 Koripallojoukkue Loimaan Bisons ei saa pelata Korisliigassa ensi kaudella seuran huonon taloustilanteen takia. Viime kaudella Bisons sijoittui viidenneksi.

Mari Lehmonen / Korkeasaaren arkisto
Keväällä kerroimme Korkeasaaren eläintarhaan syntyneistä amurintiikereistä. Pennut ovat jo viisi viikkoa vanhoja ja ovat nyt päässeet eläinlääkärin tarkastukseen.

4/4 Keväällä kerroimme Korkeasaaren eläintarhaan syntyneistä amurintiikereistä. Pennut ovat jo viisi viikkoa vanhoja ja ovat nyt päässeet eläinlääkärin tarkastukseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!