Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Elokuvatähti on valittu!

Tärkeään rooliin Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuvaan tarvittu pehmolelu on nyt valittu.

Lasten uutiset
 
Amanda Kelo
Elokuvatähti on valittu!
Elokuvatähti on valittu!
Tärkeään rooliin Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuvaan tarvittu pehmolelu on nyt valittu. Näin raati perustelee valintaansa. Kuvaus: Amanda Kelo

Hakijoita oli todella paljon. Vastaanotimme yli 250 hakemusta, joissa esiteltiin rohkeita, suloisia ja hauskoja pehmoleluja. Ehdottomasti eniten hakijoiden joukossa oli pupupehmoja.

Elokuvan ohjaaja Saara Cantell kokoontui tiistaina kuusihenkisen lastenraadin kanssa. Haussa oli pehmolelu, jonka roolina on elokuvan lastenkodissa asuvan Pinja-tytön pehmoleluna oleminen. Saara toivoi, että valittava pehmo ei olisi liian suuri, jotta se kulkisi pienen tytön matkassa helposti ja sopisi unileluksi.

Voittajaksi valittiin reipas lammas Mää, joka ei pelkää olla erossa omistajastaan ja uskaltaa tehdä erilaisia tehtäviä kuvausten aikana. Mään omistaa 3-vuotias Siiri Hämeenlinnasta.

”Mää oli mun mielestä hyvä, koska se oli todella reipas ja luotettava. Sellainen minkä mäkin voisin ottaa mun omaksi pehmoleluksi”, sanoo raadissa mukana ollut 9-vuotias Fiia.

Hakemusten taso oli erittäin laadukas ja lastenraati päätti valita pääroolin lisäksi myös kolme muuta pehmoa elokuvan sivurooleihin. Valitut sivuroolipehmot ovat Kettuli-kettu, Siiri-possu ja Vadelma-pupu.

"Rooliin haluavia pehmoeläimiä tuli niin valtava määrä – ja niin suloisia, halattavia ja persoonallisia, etten olisi ikinä pystynyt yksin tekemään valintaa! Onneksi lapsiraati oli taitava ja tehokas. Lapset perustelivat valintansa hienosti, ja saimme pääpehmoksi parhaan mahdollisen", sanoo Saara Cantell.

Ensi vuoden tammikuussa ensi-iltansa saavassa elokuvassa pääsee siis seuraamaan Mään seikkailuja muiden elokuvan hahmojen kanssa.

Kirjoittaja on 15-vuotias tuleva lukiolainen, joka on kesätöissä Lasten uutisissa.

Zodiak Finland
Olli, Celia, ohjaaja Saara Cantell, Vera, Fiia, Rebekka ja Eetu muodostivat pehmolelun valinneen raadin.
Olli, Celia, ohjaaja Saara Cantell, Vera, Fiia, Rebekka ja Eetu muodostivat pehmolelun valinneen raadin.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!