Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiinassa tulvii ja Venäjällä maidossa on saippuaa

Tällä viikolla uutisissa on raportoitu Kiinan tulvista ja Venäjän maitopulasta.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
CHINA DAILY
Rankkasateet ovat aiheuttaneet tulvia Kiinassa. Vesi on sateen takia noussut vaarallisen korkealle, ja esimerkiksi koteja ja viljelyksiä on tuhoutunut.

1/5 Rankkasateet ovat aiheuttaneet tulvia Kiinassa. Vesi on sateen takia noussut vaarallisen korkealle, ja esimerkiksi koteja ja viljelyksiä on tuhoutunut.

Mika Rokka
Haminassa maatilanisäntä Ismo Kiuru on päässyt todistamaan harvinaisen näyn. Kiuru löysi viisi rohkeaa ketunpoikaa leikkimästä vilkkaalta kylätieltä.

2/5 Haminassa maatilanisäntä Ismo Kiuru on päässyt todistamaan harvinaisen näyn. Kiuru löysi viisi rohkeaa ketunpoikaa leikkimästä vilkkaalta kylätieltä.

Trond H. Trosdahl
Kesäsäät ovat ilahduttaneet suomalaisia: tänä vuonna on saatu kokea jo yhteensä 19 hellepäivää, eli saman verran kuin koko viime kesänä yhteensä. Helteen raja on 25 astetta.

3/5 Kesäsäät ovat ilahduttaneet suomalaisia: tänä vuonna on saatu kokea jo yhteensä 19 hellepäivää, eli saman verran kuin koko viime kesänä yhteensä. Helteen raja on 25 astetta.

Juha Metso
Venäjällä kauppojen maitotuotteista on löydetty esimerkiksi saippuaa ja liitua. Aineilla paikataan maitopulaa, sillä maassa rajoitetaan ulkomaisen ruoan myyntiä.

4/5 Venäjällä kauppojen maitotuotteista on löydetty esimerkiksi saippuaa ja liitua. Aineilla paikataan maitopulaa, sillä maassa rajoitetaan ulkomaisen ruoan myyntiä.

Terhi Liimu / HS
Mitä maatilalla tapahtuu, kun ihmiset katoavat ja vieraat eläimet tulevat hakemaan turvaa? Viikon uutislähetys vierailee Pukinmäen Taidekoululaisten kesäteatterissa.

5/5 Mitä maatilalla tapahtuu, kun ihmiset katoavat ja vieraat eläimet tulevat hakemaan turvaa? Viikon uutislähetys vierailee Pukinmäen Taidekoululaisten kesäteatterissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!