Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaikkea pääministeristä aavikkokettuihin

Tällä viikolla junat ovat törmänneet Italiassa, britit ovat saaneet uuden pääministerin ja Henri Kontinen on voittanut Wimbledonin tennisfinaalin.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
NEIL HALL / Reuters
Iso-Britannia saa uuden pääministerin, kun Theresa May astuu virkaan. Mayn tärkeimpiä tehtäviä tulee olemaan maan EU-eron, eli brexitin, käynnistäminen.

1/5 Iso-Britannia saa uuden pääministerin, kun Theresa May astuu virkaan. Mayn tärkeimpiä tehtäviä tulee olemaan maan EU-eron, eli brexitin, käynnistäminen.

REUTERS
Italiassa kaksi vastakkaisiin suuntiin kulkenutta paikallisjunaa törmäsi toisiinsa tuhoisasti tiistaina. Kymmeniä ihmisiä kuoli ja loukkaantui törmäyksessä.

2/5 Italiassa kaksi vastakkaisiin suuntiin kulkenutta paikallisjunaa törmäsi toisiinsa tuhoisasti tiistaina. Kymmeniä ihmisiä kuoli ja loukkaantui törmäyksessä.

MARI LEHMONEN / KORKEASAARI
Korkeasaaren eläintarhassa on avattu uusi Hämärätalo, jossa asustaa kolme aavikkokettua. Nähtävillä talossa on myös nelivarvassiilejä ja jemeninkameleontti.

3/5 Korkeasaaren eläintarhassa on avattu uusi Hämärätalo, jossa asustaa kolme aavikkokettua. Nähtävillä talossa on myös nelivarvassiilejä ja jemeninkameleontti.

Peter van den Berg
Henri Kontinen teki sunnuntaina historiaa, kun hän voitti nelinpelin finaalin Wimbledonin arvostetussa tennisturnauksessa yhdessä brittiläisen Heather Watsonin kanssa.

4/5 Henri Kontinen teki sunnuntaina historiaa, kun hän voitti nelinpelin finaalin Wimbledonin arvostetussa tennisturnauksessa yhdessä brittiläisen Heather Watsonin kanssa.

Axel Nordman / HS
Mikä ihme on ötökkähotelli, ja kuinka sellainen nikkaroidaan itse? Viikon lähetyksessä vieraillaan taidetalon kesäpihalla sekä kuullaan, mikä on SuomiAreena.

5/5 Mikä ihme on ötökkähotelli, ja kuinka sellainen nikkaroidaan itse? Viikon lähetyksessä vieraillaan taidetalon kesäpihalla sekä kuullaan, mikä on SuomiAreena.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!