Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Konkurssi, dopingkäry ja kopioitu puhe

Tällä viikolla mediassa on puhuttu Anttilan konkurssista, Venäjän dopingkärystä ja Melania Trumpin puheesta.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
MARK KAUZLARICH / REUTERS
Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaan Donald Trumpin Melania-vaimo piti puheen, joka muistutti paljon nykyisen presidentin vaimon Michelle Obaman vanhaa puhetta.

1/5 Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaan Donald Trumpin Melania-vaimo piti puheen, joka muistutti paljon nykyisen presidentin vaimon Michelle Obaman vanhaa puhetta.

Markus Jokela / HS
Tavarataloketju Anttila on hakeutunut konkurssiin. Tämä tarkoittaa, että yrityksellä ei ole varaa maksaa velkojaan. Tavaratalot ovat silti toistaiseksi edelleen auki.

2/5 Tavarataloketju Anttila on hakeutunut konkurssiin. Tämä tarkoittaa, että yrityksellä ei ole varaa maksaa velkojaan. Tavaratalot ovat silti toistaiseksi edelleen auki.

PASCAL ROSSIGNOL / REUTERS
Ranskan kansallispäivän juhlinta sai murheellisen käänteen Nizzassa viime viikolla, kun mies ajoi kuorma-autolla väkijoukkoon. Ihmisiä kuoli ja loukkaantui terroristin tekemässä iskussa.

3/5 Ranskan kansallispäivän juhlinta sai murheellisen käänteen Nizzassa viime viikolla, kun mies ajoi kuorma-autolla väkijoukkoon. Ihmisiä kuoli ja loukkaantui terroristin tekemässä iskussa.

Antti Hämäläinen
Venäjän valtio on jäänyt kiinni dopingtulosten vääristelystä Sotšin olympialaisissa vuonna 2014. Venäläiset ovat käyttäneet urheilusuorituksia parantavia aineita.

4/5 Venäjän valtio on jäänyt kiinni dopingtulosten vääristelystä Sotšin olympialaisissa vuonna 2014. Venäläiset ovat käyttäneet urheilusuorituksia parantavia aineita.

Janne Järvinen / HS
Suomenlinnasta pääsee mukaan 1700-luvun meriseikkailulle, kun historiallinen tykkisluuppi Diana levittää purjeensa. Lisää näet viikon uutislähetyksestä!

5/5 Suomenlinnasta pääsee mukaan 1700-luvun meriseikkailulle, kun historiallinen tykkisluuppi Diana levittää purjeensa. Lisää näet viikon uutislähetyksestä!

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!