Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Olympiamitali ja uusi ministeri

Tällä viikolla Suomi on saanut sekä olympiapronssia että uuden ministerin.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä jättää työnsä. Mäntylän työn saa kansanedustaja Pirkko Mattila (kuvassa), joka on innoissaan uudesta tehtävästään.

1/5 Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä jättää työnsä. Mäntylän työn saa kansanedustaja Pirkko Mattila (kuvassa), joka on innoissaan uudesta tehtävästään.

JONATHAN BACHMAN / Reuters
Rankkasateet ovat aiheuttaneet tulvia Yhdysvalloissa Louisianassa. Monet talot ovat veden vallassa, ja ihmiset ovat joutuneet muuttamaan hätämajoitukseen.

2/5 Rankkasateet ovat aiheuttaneet tulvia Yhdysvalloissa Louisianassa. Monet talot ovat veden vallassa, ja ihmiset ovat joutuneet muuttamaan hätämajoitukseen.

Kaisa Rautaheimo / HS
Yli 6 miljoonaa syyrialaista on paennut sotaa maansisäisille pakolaisleirille viime vuosina. Viikon uutislähetyksessä vierailemme al-Duerin leirissä, missä lapset saavat käydä koulua.

3/5 Yli 6 miljoonaa syyrialaista on paennut sotaa maansisäisille pakolaisleirille viime vuosina. Viikon uutislähetyksessä vierailemme al-Duerin leirissä, missä lapset saavat käydä koulua.

Rio Gandara / HS
Nyrkkeilijä Mira Potkonen toi Suomelle ensimmäisen mitalin Rio de Janeiron olympialaisista. Hän itse oli kuitenkin pettynyt pronssiinsa. Kisat päättyvät sunnuntaina.

4/5 Nyrkkeilijä Mira Potkonen toi Suomelle ensimmäisen mitalin Rio de Janeiron olympialaisista. Hän itse oli kuitenkin pettynyt pronssiinsa. Kisat päättyvät sunnuntaina.

Irene Stachon / Lehtikuva
Kuskittomat robottibussit aloittivat liikennöinnin Helsingin Hernesaaressa tiistaina.Autot ajavat itse, mutta mukana on valvoja, joka voi ottaa sen tarvittaessa haltuunsa.

5/5 Kuskittomat robottibussit aloittivat liikennöinnin Helsingin Hernesaaressa tiistaina.Autot ajavat itse, mutta mukana on valvoja, joka voi ottaa sen tarvittaessa haltuunsa.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!