Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Makeat keksikulhot

Keksikulhot voi täyttää jäätelöllä, kinuskikastikkeella ja marjoilla.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Elvi Rista
Keksikulhot voi täyttää jäätelöllä, kinuskikastikkeella ja marjoilla.
Keksikulhot voi täyttää jäätelöllä, kinuskikastikkeella ja marjoilla. Kuva: Elvi Rista

noin 12 kpl

valmistusaika 45 min

  • 175 g huoneenlämpöistä voita
  • 2 dl fariinisokeria
  • ¾ dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 7½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl rouhittua tummaa suklaata
  • nokare voita
  • jäätelöä, kinuskikastiketta, marjoja

 

 Laita uuni lämpiämään 175-asteiseksi. Voitele muffinipelti voilla.

 Vatkaa voi, fariinisokeri ja sokeri vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen.

 Mittaa vehnäjauhot, leivinjauhe ja suklaa toiseen kulhoon, sekoita. Lisää ne vaahtoon, ja sekoita nopeasti taikinaksi.

 Painele taikina muffinipellin koloihin niin, että taikina peittää pohjan ja reunat ylös asti.

 Paista noin 12 minuuttia kunnes keksit ovat kypsiä ja kauniin vaaleanruskeita. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi. Irrota varovasti pellistä.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!