Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maanjäristys ja mustekalan lonkeroita

Tällä viikolla maa on järissyt Italiassa, ja Helsingissä on valmistauduttu Taiteiden yöhön.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
REMO CASILLI
Italian keskiosassa tapahtui keskiviikkoaamuna vakava maanjäristys. Se on aiheuttanut laajaa tuhoa vuoristokaupungeissa. Järistys oli voimakkuudeltaan 6,2.

1/5 Italian keskiosassa tapahtui keskiviikkoaamuna vakava maanjäristys. Se on aiheuttanut laajaa tuhoa vuoristokaupungeissa. Järistys oli voimakkuudeltaan 6,2.

Markus Jokela / HS
Suomen presidentti Sauli Niinistö kritisoi Euroopan unionia. Hän kertoi olevansa tyytymätön, koska hänen mielestään EU:ssa tehdään päätöksiä liian hitaasti.

2/5 Suomen presidentti Sauli Niinistö kritisoi Euroopan unionia. Hän kertoi olevansa tyytymätön, koska hänen mielestään EU:ssa tehdään päätöksiä liian hitaasti.

LEONHARD FOEGER / Reuters
Rio de Janeiron olympialaiset saatiin päätökseen sunnuntaina. Suomen ainoaksi mitaliksi jäi nyrkkeilijä Mira Potkosen pronssi. Suomi ei ole aiemmin menestynyt yhtä huonosti.

3/5 Rio de Janeiron olympialaiset saatiin päätökseen sunnuntaina. Suomen ainoaksi mitaliksi jäi nyrkkeilijä Mira Potkosen pronssi. Suomi ei ole aiemmin menestynyt yhtä huonosti.

Helsingin poliisilaitos
Viime viikolla eksyneen nallen seikkailut päättyivät onnellisesti. 2,5-vuotias Taimi tunnisti Eero-nallensa poliisin tekemästä ilmoituksesta, ja nalle pääsi takaisin kotiin.

4/5 Viime viikolla eksyneen nallen seikkailut päättyivät onnellisesti. 2,5-vuotias Taimi tunnisti Eero-nallensa poliisin tekemästä ilmoituksesta, ja nalle pääsi takaisin kotiin.

Kalle Koponen / HS
Juulia Yliselä ja Luna Tuomisto pääsivät sitomaan muovista mustekalan lonkeroita Helsingissä järjestetyn Taiteiden yön taideteokseen. Katso lisää uutislähetyksestä!

5/5 Juulia Yliselä ja Luna Tuomisto pääsivät sitomaan muovista mustekalan lonkeroita Helsingissä järjestetyn Taiteiden yön taideteokseen. Katso lisää uutislähetyksestä!

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!