Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saara Aalto, ankeriaat ja ulkoavaruuden oliot

Tämän viikon uutisaiheita ovat olleet muun muassa Saara Aallon esiintyminen brittiläisessä tv-ohjelmassa ja ankeriaiden istutus Suomeen.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
ANTONIO PARRINELLO / REUTERS
Italian rannikkovartiosto pelasti maanantaina Välimerellä merestä 6 500 ihmistä. Ihmiset tulevat veneillä vaarallista reittiä Eurooppaan paremman elämän toivossa.

1/5 Italian rannikkovartiosto pelasti maanantaina Välimerellä merestä 6 500 ihmistä. Ihmiset tulevat veneillä vaarallista reittiä Eurooppaan paremman elämän toivossa.

Janica Wahlström / Nelonen
Laulukilpailuista tuttu Saara Aalto kilpailee nyt brittiläisessä X Factor -ohjelmassa. Ensimmäisessä jaksossa Saara sai tuomareilta ylistävät arviot ja pääsi jatkoon.

2/5 Laulukilpailuista tuttu Saara Aalto kilpailee nyt brittiläisessä X Factor -ohjelmassa. Ensimmäisessä jaksossa Saara sai tuomareilta ylistävät arviot ja pääsi jatkoon.

AMANDA KELO
Suomessa koulua on käyty jo monta viikkoa, mutta eteläisessä Euroopassa vietetään vielä kesälomaa. Katso viikon uutislähetyksestä, mitä espanjalaiset Javi ja Isaac ovat tehneet lomallaan.

3/5 Suomessa koulua on käyty jo monta viikkoa, mutta eteläisessä Euroopassa vietetään vielä kesälomaa. Katso viikon uutislähetyksestä, mitä espanjalaiset Javi ja Isaac ovat tehneet lomallaan.

Kimmo Mäntylä / Lehtikuva
Suomeen on saapunut 79 000 ankeriaanpoikasta. Kymmenen senttimetrin pituiset poikaset istutetaan vesistöihin eri puolilla maata, sillä ankeriasmäärät ovat pienentyneet.

4/5 Suomeen on saapunut 79 000 ankeriaanpoikasta. Kymmenen senttimetrin pituiset poikaset istutetaan vesistöihin eri puolilla maata, sillä ankeriasmäärät ovat pienentyneet.

SCIENCE PHOTO LIBRARY
Maan ulkopuolisen älyn etsijät ovat havainneet signaalin Auringon kaltaisen tähden läheltä. Kukaan ei silti tiedä, onko kyseessä joku vieras olio tai vaikka satelliitin häiriö.

5/5 Maan ulkopuolisen älyn etsijät ovat havainneet signaalin Auringon kaltaisen tähden läheltä. Kukaan ei silti tiedä, onko kyseessä joku vieras olio tai vaikka satelliitin häiriö.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!