Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uusi iPhone, varastettu polkupyörä ja tasapeli

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
BECK DIEFENBACH / Reuters
Applen Phil Schiller esitteli uuden iPhone 7 -puhelimen torstaina. Uuteen puhelimeen tarvitaan adapteriliitin, jos haluaa kuunnella musiikkia tavallisilla kuulokkeilla.

1/5 Applen Phil Schiller esitteli uuden iPhone 7 -puhelimen torstaina. Uuteen puhelimeen tarvitaan adapteriliitin, jos haluaa kuunnella musiikkia tavallisilla kuulokkeilla.

Brittien X Factorissa kisaava Saara Aalto on julkaissut videon, jossa hän esittää Frozenin Let It Go -kappaleen 15 eri kielellä. Sitä on katsottu yli puoli miljoonaa kertaa.

2/5 Brittien X Factorissa kisaava Saara Aalto on julkaissut videon, jossa hän esittää Frozenin Let It Go -kappaleen 15 eri kielellä. Sitä on katsottu yli puoli miljoonaa kertaa.

Janne Järvinen / HS
12-vuotiaalta Santeri Mennalta varastettiin viime viikolla polkupyörä, mutta hän oli onnekas ja sai sen takaisin. Uutislähetyksessä Santeri neuvoo, miten pyörävarkaudet voi estää.

3/5 12-vuotiaalta Santeri Mennalta varastettiin viime viikolla polkupyörä, mutta hän oli onnekas ja sai sen takaisin. Uutislähetyksessä Santeri neuvoo, miten pyörävarkaudet voi estää.

Jussi Nukari / LEHTIKUVA
Suomen jalkapallomaajoukkue aloitti MM-karsinnat maanantaina tasapelillä Kosovoa vastaan. 1–1 päättynyt ottelu oli Kosovon maajoukkueen kautta aikain ensimmäinen.

4/5 Suomen jalkapallomaajoukkue aloitti MM-karsinnat maanantaina tasapelillä Kosovoa vastaan. 1–1 päättynyt ottelu oli Kosovon maajoukkueen kautta aikain ensimmäinen.

Lasten uutisten viikoittaiset uutislähetykset ovat tästä viikosta lähtien katsottavissa myös tv:ssä. Avaa televisio ja Nelonen sunnuntaiaamuna kello 8.50!

5/5 Lasten uutisten viikoittaiset uutislähetykset ovat tästä viikosta lähtien katsottavissa myös tv:ssä. Avaa televisio ja Nelonen sunnuntaiaamuna kello 8.50!

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!