Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tulitauko, koodausta ja lätkää

Syyriassa alkanut tulitauko sekä jääkiekon World Cup ovat täyttäneet lehtien sivut tällä viikolla.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Khalil Ashawi / Reuters
Sodan runtelemassa Syyriassa on tapahtunut positiivinen käänne, sillä maassa on alkanut tulitauko. Se tarkoittaa, että sodan osapuolet ovat ottaneet tauon sodasta.

1/5 Sodan runtelemassa Syyriassa on tapahtunut positiivinen käänne, sillä maassa on alkanut tulitauko. Se tarkoittaa, että sodan osapuolet ovat ottaneet tauon sodasta.

Kimmo Taskinen / HS
Uuden tutkimuksen mukaan terveellisesti syövät lapset oppivat lukemaan paremmin. Mitä terveellisemmin lapset söivät, sitä paremmin he menestyivät lukutesteissä.

2/5 Uuden tutkimuksen mukaan terveellisesti syövät lapset oppivat lukemaan paremmin. Mitä terveellisemmin lapset söivät, sitä paremmin he menestyivät lukutesteissä.

Inka Kamula ja Lars Johnson
Yle julkaisee lokakuussa pelin, joka innostaa oppimaan koodaamista. Rosan koodi -pelissä vihjeitä etsitään muun muassa somesta, kouluista ja Minecraft-pelistä.

3/5 Yle julkaisee lokakuussa pelin, joka innostaa oppimaan koodaamista. Rosan koodi -pelissä vihjeitä etsitään muun muassa somesta, kouluista ja Minecraft-pelistä.

Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Suomi pelaa ensimmäisen ottelunsa Kanadassa järjestettävässä jääkiekkoturnauksessa sunnuntaina. Patrik Laine ja muut Leijonat antavat vinkkejä kiekkofaneille viikon uutislähetyksessä.

4/5 Suomi pelaa ensimmäisen ottelunsa Kanadassa järjestettävässä jääkiekkoturnauksessa sunnuntaina. Patrik Laine ja muut Leijonat antavat vinkkejä kiekkofaneille viikon uutislähetyksessä.

Kimmo Taskinen / HS
Tutkijat ovat yllättäen huomanneet, että kirahveja on neljää eri lajia, eikä vain yhtä. Erot lajien välillä ovat ainakin yhtä suuret kuin jää- ja ruskeakarhuilla.

5/5 Tutkijat ovat yllättäen huomanneet, että kirahveja on neljää eri lajia, eikä vain yhtä. Erot lajien välillä ovat ainakin yhtä suuret kuin jää- ja ruskeakarhuilla.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!