Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Autoton päivä ja tähtiparin ero

Tällä viikolla on vietetty autotonta päivää ja surtu Brangelinan eroa.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Akseli Valmunen / HS
Torstaina vietettiin kansainvälistä autotonta päivää. Päivän ideana on kannustaa ihmiset pohtimaan, voisiko auton sijasta valita joukkoliikenteen tai pyöräilyn.

1/5 Torstaina vietettiin kansainvälistä autotonta päivää. Päivän ideana on kannustaa ihmiset pohtimaan, voisiko auton sijasta valita joukkoliikenteen tai pyöräilyn.

Reuters
Tunnettu näyttelijäpariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat ilmoittaneet eroavansa. Brangelinaksi kutsutun parin ero on puhuttanut ihmisiä ympäri maailmaa.

2/5 Tunnettu näyttelijäpariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat ilmoittaneet eroavansa. Brangelinaksi kutsutun parin ero on puhuttanut ihmisiä ympäri maailmaa.

Mari Lehmonen / Korkeasaari
Korkeasaaressa toukokuussa syntyneet neljä harmaata manulinpentua ovat varttuneet jo 2–3-kiloisiksi kissoiksi. Tällä viikolla ne pääsivät ensimmäistä kertaa lääkärintarkastukseen.

3/5 Korkeasaaressa toukokuussa syntyneet neljä harmaata manulinpentua ovat varttuneet jo 2–3-kiloisiksi kissoiksi. Tällä viikolla ne pääsivät ensimmäistä kertaa lääkärintarkastukseen.

Jussi Nukari / Lehtikuva
Koripalloilija Petteri Koponen toipuu sunnuntaina auto-onnettomuudessa Espanjassa saamistaan vammoista. Hän on nyt jo päässyt pois sairaalan teho-osastolta.

4/5 Koripalloilija Petteri Koponen toipuu sunnuntaina auto-onnettomuudessa Espanjassa saamistaan vammoista. Hän on nyt jo päässyt pois sairaalan teho-osastolta.

RASHID UMAR ABBASI / Reuters
Lauantai-iltana Yhdysvaltojen suurimmassa kaupungissa New Yorkissa räjähti pommi. 29 ihmistä loukkaantui räjähdyksessä, mutta kukaan ei onneksi kuollut.

5/5 Lauantai-iltana Yhdysvaltojen suurimmassa kaupungissa New Yorkissa räjähti pommi. 29 ihmistä loukkaantui räjähdyksessä, mutta kukaan ei onneksi kuollut.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!