Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bieber, pelejä ja Haltin huippu

Tällä viikolla Helsingissä on nähty Justin Bieber, täysiä lauttoja ja Säbäkiertue.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Mario Anzuoni / REUTERS
Supersuosittu poptähti Justin Bieber esiintyi Helsingissä maanantaina ja tiistaina. Osa faneista oli odottanut keikkaa niin paljon, että pyörtyivät nähdessään tähden.

1/5 Supersuosittu poptähti Justin Bieber esiintyi Helsingissä maanantaina ja tiistaina. Osa faneista oli odottanut keikkaa niin paljon, että pyörtyivät nähdessään tähden.

Mikko Stig / Lehtikuva
Norja haluaisi lahjoittaa Suomelle Halti-tunturin sivuhuipun 100-vuotislahjaksi. Maiden välistä rajaa pitäisi kuitenkin siirtää 40 metriä, mikä voi olla vaikeaa.

2/5 Norja haluaisi lahjoittaa Suomelle Halti-tunturin sivuhuipun 100-vuotislahjaksi. Maiden välistä rajaa pitäisi kuitenkin siirtää 40 metriä, mikä voi olla vaikeaa.

Sami Kero / HS
Nettipeleissä voi helposti aiheuttaa ison laskun. Vanhempien ei kuitenkaan tarvitse maksaa lasten luvattomasti tekemiä ostoksia. Näin on päättänyt Kuluttajariitalautakunta.

3/5 Nettipeleissä voi helposti aiheuttaa ison laskun. Vanhempien ei kuitenkaan tarvitse maksaa lasten luvattomasti tekemiä ostoksia. Näin on päättänyt Kuluttajariitalautakunta.

Mika Ranta / HS
Helsingin Suomenlinnan lautan matkustajamäärät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti Pokémon Go -pelaajien takia. Välillä kaikki halukkaat eivät edes mahdu lautan kyytiin.

4/5 Helsingin Suomenlinnan lautan matkustajamäärät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti Pokémon Go -pelaajien takia. Välillä kaikki halukkaat eivät edes mahdu lautan kyytiin.

Fanny Fröman / HS
Salibandyseura HIFK kiertää Helsingin kouluissa innostamassa lapsia liikkumaan. Uutislähetyksessä pääset seuraamaan kiertueen vierailua Puistolan koulussa.

5/5 Salibandyseura HIFK kiertää Helsingin kouluissa innostamassa lapsia liikkumaan. Uutislähetyksessä pääset seuraamaan kiertueen vierailua Puistolan koulussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!