Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sisäleikkipuistot ovat suosionsa huipulla

Erilaiset sisäleikkipaikat ovat entistä suositumpia. Uusia paikkoja rakennetaan ja vanhoja remontoidaan.

Lasten uutiset
 
Jussi Salmela
Sisäleikkipuistoista tuli menestys – tältä seikkailuliikunta näyttää 4-vuotiaan silmin
Sisäleikkipuistoista tuli menestys – tältä seikkailuliikunta näyttää 4-vuotiaan silmin
Hoplopin ensimmäinen sisäseikkailupuisto Vantaan Pakkalassa avataan remontoituna lokakuun alussa. Yritys kaavailee pääkaupunkiseudulle jopa viittä uutta leikkipaikkaa. Myös tulokkaat Rush ja Superpark havittelevat laajentumista ja uskovat uusille liikunnallisille leikkipaikoille olevan tilausta. HS selvitti halliseikkailuinnon suosion salaisuutta Vantaalla ja kuvasi Aatu Turusen, 4, avustuksella, miltä leikit näyttävät lapsen silmin. Kuvaus ja leikkaus: Terhi Liimu HS

Sisäleikkipaikat ovat olleet Suomessa suosittuja jo kymmenen vuoden ajan. Ensimmäinen tällainen paikka oli Vantaan Hoplop. Nyt juuri Hoplop on tuomassa neljä uutta paikkaa pääkaupunkiseudulle.

Pääkaupunkiseudulla muita sisäleikkipuistoja ovat muun muassa Vantaan Super Park sekä Hakaniemen Arena Centerissä sijaitseva Leikkiluola. Vastaavanlaisia paikkoja on kymmenessä vuodessa noussut ympäri Suomea.

Vantaan Superparkin puistojohtaja Sami Suomisen mielestä on hyvä, että lasten liikkumiselle on tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.

”Kun kaikki eivät voi harrastaa jotain tiettyä lajia, on hyvä, että on paikkoja, joissa voi liikkua ihan vaan hymyssä suin.”

Sisäleikkipaikoista voisi siis sanoa, että ne ovat suosionsa huipulla.

Remontoitu Vantaan Hoplop on edelleen Suomen suurin sisäleikkipaikka. Jutun lopussa olevalta videolta voit katsoa, miltä uudistetussa Hoplopissa näyttää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!