Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Matthew-myrsky, varastettu sormus ja elokuvapalkinto

Tämän viikon uutisaiheita ovat olleet Matthew-myrsky, Kim Kardashianin varastettu sormus sekä Onneli ja Anneli -elokuvan saama palkinto.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
ANDRES MARTINEZ CASARES / Reuters
Matthew-nimen saanut hirmumyrsky on runnellut Karibianmeren saaria. Pahimpia tuhoja myrsky on tehnyt Haitilla, jossa on satanut vuorokauden aikana jopa metrin.

1/5 Matthew-nimen saanut hirmumyrsky on runnellut Karibianmeren saaria. Pahimpia tuhoja myrsky on tehnyt Haitilla, jossa on satanut vuorokauden aikana jopa metrin.

Eduardo Munoz / Reuters
Amerikkalaiselta tosi-tv-tähti Kim Kardashianilta varastettiin sunnuntaina neljän miljoonan euron arvoinen sormus. Varkaus nousi uutisotsikoihin ympäri maailmaa. Kuvassa myös aviomies Kanye West.

2/5 Amerikkalaiselta tosi-tv-tähti Kim Kardashianilta varastettiin sunnuntaina neljän miljoonan euron arvoinen sormus. Varkaus nousi uutisotsikoihin ympäri maailmaa. Kuvassa myös aviomies Kanye West.

International Film Festival SCHLINGEL
Suomalainen Onnelin ja Annelin talvi -elokuva voitti palkittiin kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla Saksassa. Näyttelijät Aava Merikanto ja Lilja Lehto vastaanottivat palkinnon.

3/5 Suomalainen Onnelin ja Annelin talvi -elokuva voitti palkittiin kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla Saksassa. Näyttelijät Aava Merikanto ja Lilja Lehto vastaanottivat palkinnon.

Kalle Koponen / HS
Tutkimuksen mukaan lähes kaikki suomalaiset luottavat poliisiin. Kaikkialla tilanne ei ole yhtä hyvä, sillä joissain maissa rikolliset saattavat lahjoa poliiseja rahalla.

4/5 Tutkimuksen mukaan lähes kaikki suomalaiset luottavat poliisiin. Kaikkialla tilanne ei ole yhtä hyvä, sillä joissain maissa rikolliset saattavat lahjoa poliiseja rahalla.

Esa Syväkuru / HS
Lahdessa järjestetään helmikuussa hiihdon maailmanmestaruuskisat. Iida Mäkelä ja Jennyfer Liguori tapaavat Krista Pärmäkosken ja muut hiihtäjät uutislähetyksessä.

5/5 Lahdessa järjestetään helmikuussa hiihdon maailmanmestaruuskisat. Iida Mäkelä ja Jennyfer Liguori tapaavat Krista Pärmäkosken ja muut hiihtäjät uutislähetyksessä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!