Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Myöhästynyt metro ja räjähtelevät puhelimet

Tämän viikon suuria uutisia ovat olleet lisää myöhästynyt länsimetro ja Samsungin räjähtelevät puhelimet.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Heidi Piiroinen / HS
Helsingistä Espooseen ajavan länsimetron oli tarkoitus aloittaa liikennöinti elokuussa. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että metro ei ole valmis vielä tammikuussakaan.

1/5 Helsingistä Espooseen ajavan länsimetron oli tarkoitus aloittaa liikennöinti elokuussa. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että metro ei ole valmis vielä tammikuussakaan.

Thames / Syco Entertainment
Suomalainen Saara Aalto on hurmannut brittiläisessä X-Factor -lauluohjelmassa. Kisataival jatkuu jälleen huomenna, kun Saara nousee lavalle suorassa lähetyksessä.

2/5 Suomalainen Saara Aalto on hurmannut brittiläisessä X-Factor -lauluohjelmassa. Kisataival jatkuu jälleen huomenna, kun Saara nousee lavalle suorassa lähetyksessä.

Disney Enterprises
Klassikkoelokuva Pete ja lohikäärme Elliottin uusi versio saa ensi-iltansa tänään. Lue verkkosivuiltamme, mitä mieltä TET-harjoittelijamme Olli Leppänen oli elokuvasta.

3/5 Klassikkoelokuva Pete ja lohikäärme Elliottin uusi versio saa ensi-iltansa tänään. Lue verkkosivuiltamme, mitä mieltä TET-harjoittelijamme Olli Leppänen oli elokuvasta.

Jussi Nukari / Lehtikuva
Arvostettu ruotsalainen Nobel-palkinto on myönnetty suomalaiselle Bengt Holmströmille ja amerikkalaiselle Oliver Hartille heidän taloustieteen tutkimuksistaan.

4/5 Arvostettu ruotsalainen Nobel-palkinto on myönnetty suomalaiselle Bengt Holmströmille ja amerikkalaiselle Oliver Hartille heidän taloustieteen tutkimuksistaan.

Seppo Solmela
Samsungin Galaxy Note 7 -puhelinten akkuja on syttynyt palamaan.

5/5 Samsungin Galaxy Note 7 -puhelinten akkuja on syttynyt palamaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!