Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lännen Media: Hommaforumia ei perustettaisi nykytilanteessa

Maahanmuuttokriittisen keskustelupalstan Hommaforumin perustaja totesi Lännen Median haastattelussa, ettei palstaa aiota sulkea.

Lehdistönvapaus
 
Taika Dahlbom
ANNI KOPONEN
Kuva: ANNI KOPONEN

Maahanmuuttokriittisen Hommaforum-nettikeskustelupalstan perustaja Matias Turkkila jättäisi palsta perustamatta nykytilanteessa, uutisoi Lännen Media. Maahanmuuttokriittiset äänet ja vihapuhe ovat lisääntyneet julkisessa keskustelussa vuoden 2008 jälkeen, jolloin palsta perustettiin.

Turkkila kertoi Lännen Medialle, että palstan tavoitteina oli maahanmuuttokriittisen näkökulman tuominen julkiseen keskusteluun ja poliitikkojen maahanmuuttokriittisestä näkökulmasta lähtevän toiminnan edistäminen. Tavoitteet ovat täyttyneet.

Hän ei kuitenkaan näe syytä sulkea Hommaforumia.

”En näe syytä, miksi sitä pitäisi estää tekemästä sitä, mitä se tekee.”

Turkkila työskentelee Perussuomalainen-lehden ja Suomen Uutiset -verkkolehden päätoimittajana.

Lehdistönvapaus.fi on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun toimittajaopiskelijoiden tuottama sivusto, jossa seurataan sananvapausaiheita ympäri maailman vuoden 2016 ajan. Hankkeen rahoittaa Helsingin Sanomain Säätiö ja verkkoalustan sille tarjoaa Helsingin Sanomat. Tämän artikkelin tekstisisältö on julkaistu Creative commons -lisenssillä, ja tekstisisällön uudelleenjulkaiseminen on luvallista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat