Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilmaista hupia Helsinki-Vantaalla

Matka
 
Kainuu on kaikille avoin lounge.
Kainuu on kaikille avoin lounge.

1 Hae lukemista

Lento on myöhässä, ja kyllästyttää. Pubikaan ei kiinnosta, koska juomat ovat ylihintaisia. Onneksi Helsinki-Vantaan lentoasema tarjoaa ilmaistakin viihdykettä. Ennen lentoa kannattaa kurkistaa Book Swap -kirjanvaihtopisteeseen. Sinne voi jättää oman, jo moneen kertaan kolutun kirjansa ja poimia kirjahyllystä uutta matkalukemista.

Vaihtopiste on syntynyt konsulttifirman idean sijasta ihan tavallisten lentomatkustajien ehdotuksesta.

Terminaali 2, lähtöportti 32.


2 Käy taidenäyttelyssä

Helsinki-Vantaalla on lukuisia pysyviä taideteoksia ja vaihtuvia näyttelyitä. Mikä parasta, ne ovat kaikki ilmaisia.

Uusin, vastikään avattu valokuvanäyttely lentoaseman taidegalleriassa kertoo Jean Sibeliuksen elämästä säveltäjän 150-vuotisjuhlan kunniaksi. Nähtävillä on esimerkiksi ainutlaatuisia valokuvia Sibeliuksesta kotonaan Ainolassa. Samassa näyttelyssä pääsee tutustumaan myös kaupunkilaiselämään 1930-luvun Helsingissä.

Terminaali 2, ei-Schengen-alue

 
3 Joogaa jokamiehen loungessa

Jos lompakosta ei löydy lentoyhtiön platinakorttia, eivätkä bisnesloungen ovet avaudu, suuntaa Kainuuseen. Se on jokamiehen lounge HelsinkiVantaan lentoasemalla, ja sinne saa mennä verkkareissakin.

Kainuussa lennon odottaminen rentouttaa: kaiuttimista kuuluu lintujen laulua, karhun murinaa ja puiden suhinaa. Pyllyn voi painaa penkeille, jotka on tehty tuulen kaatamista puista. Tila on sisustettu Kainuun hengen mukaisesti kelopuilla.

Tunnelmasta tekevät kotoisan mukavat lepotuolit ja pehmeät räsymatot. Tilassa voi myös joogata. Sitä varten on ohjeet ja joogamatot.

Terminaali 2, lähtöportti 32.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!