Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Antiikkimarkkinoilta pubilounaan kautta futismatsiin

Matka
 

Mikä paikka? Lontoo.

Mikä siellä on parasta? Kunnon brittiläinen pubiruoka.

Jessica Virtanen elää pubeista.
Jessica Virtanen elää pubeista.

Helsinkiläinen Jessica Virtanen "Käyn Lontoossa pidennetyillä viikonloppumatkoilla pari kertaa vuodessa. Kaikkiaan olen ollut siellä lähemmäs 40 kertaa.

Lontoo ei koskaan tunnu tylsältä, koska sinne tulee koko ajan jotain uutta. Silti olen myös vähän kaavoihini kangistunut. Pubit ovat minulle tärkeä osa Lontoota. En voi mennä sinne käymättä pubeissa.

Pubitkin ovat tosin muuttuneet aika paljon viime vuosina. Jos ennen fish and chips tai makkarat perunamuusilla oli itsestään selvää pubiruokaa, nyt varsinkin ydinkeskustan pubeista saa kevyitä salaatteja, hampurilaisia ja jopa itämaista ruokaa.

Itse kaipaan kunnon brittiruokaa, kuten Sunday roastia. Siinä on paahtopaistia, perunamuusia ja Yorkshire puddingia. Parhaita ovat pikkupubit, joita tulee vastaan, kun lähtee käyskentelemään vaikkapa Notting Hillin sivukaduille.

Keväisin suuntaan Pikku-Venetsiaan lähellä Bayswateria ja hyppään kanaaliveneen kyytiin. Se mutkittelee Regent-puiston läpi rentoon Camden Towniin. Siellä kannattaa poiketa pubeihin, jos haluaa kuunnella elävää musiikkia.

Lontoon puistot ovat toinen henkireikä. Rakastan Hyde Parkia! Olen viettänyt siellä monesti juhannusta ystävien kanssa. Otan mukaan piknikkorin ja käyn soutelemassa puiston keskellä olevassa lammessa.

Lauantaisin on pakko päästä Portobellon markkinoille, jossa on myynnissä kaikenlaista pikkutavaraa ja antiikkia. Vaikka markkinoilla on aina paljon ihmisiä, kenelläkään ei ole kiire."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!