Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muita lapsiperheiden kohteita Virossa

Matka
 
Helsingin Sanomat

Viimsin seikkailupuisto
Viimsi
Viimsin seikkailupuistossa voi ilmapyöräillä ja pudota turvallisesti 14 metrin korkeudesta.

Puisto on Tallinnan naapurikunnassa luonnonsuojelualueella. Täksi kesäksi puistoon on tehty uusia selviytymisratoja. Pisin liuku köysiradalla on 250 metriä. Juhannuksen jälkeen puistossa avataan rata myös alle 115-senttisille pikkulapsille.

Liput: Koko puistoon (yli 135-senttisille) ma–to 20 e, pe–su 22 e. Arkena käynti varattava ennakkoon vähintään 6 hengelle.


Kohtlan kaivospuisto
Kohtla-Nõmme Koillis-Viro
Kokeneet kaivosmiehet työskentelevät oppaina ja vievät entisellä työmatkajunallaan maan alle palavankiven kaivokseen, jossa on kunnostettu matkailijoille kilometrin pituudelta tunneleita. Työkoneet ovat vanhoilla paikoillaan.

Kaivosalue on autenttisessa kunnossa vuoden 2002 sulkemisen jäljiltä.

Liput: koko kaivosalueelle 40 e, pelkkä rikastamo 5 e, pelkkä opaskierros maan alla 10 e, lapset 6 e. Käynti varattava ennakkoon tunneleihin ja koko rikastamoon. Avoinna 1. 5.–30. 9. ti–la 11–19, su–ma 11–17.


Ahhaa-tiedekeskus
Tartto
Uudistettu versio Heurekasta toimii yli 3 000 neliön halleissa Emajoen rannalla. Kiertävässä näyttelyssä voi muun muassa oppia vakoilijan tehtäviä. Tiedekeskuksen naapurissa on Aura-vesipuisto, jonne saa alennusta.

Liput: Aikuiset 12 e, koululaiset ja eläkeläiset 9 e. Avoinna su–to 10–19, la–pe 10–20.


Merimuseon lentosatama
Kalamaja, Tallinna
Ohittamaton museo historiallisessa lentokonehallissa ja satamassa. Kiertävä Ui vai uppoaa -näyttely luonnonvoimien vaikutuksesta merenkulkuun on auki heinäkuun loppuun asti. Siellä voi myös käydä oikeassa sukellusveneessä ja rantaan ankkuroidussa jäänmurtajassa.

Liput: Aikuiset 14 e, koululaiset 7 e. Avoinna ma–su 10–19.


Viron ulkoilmamuseo
Rocca al Mare, Tallinna
Lampaineen, hevosineen ja käsityöohjelmineen Viron ulkoilmamuseo on Seurasaaren eläväisempi sukulainen. Talojen uuneissa voi nähdä oikeaa tulta. Kesän uutuuksia ovat kaakkoisvirolaisen vähemmistökansan, setukaisten, Vanatalo ja Viron vanhan venäläisvähemmistön vanhauskoisten talo.

Liput: Aikuiset 7 e, lapset ja eläkeläiset 3,5 e. Avoinna kello 10–18.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!