Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Matkailun ammattilaisen suosikkikohde on Mallorca

Matka
 
Parveke Mallorcalla.
Parveke Mallorcalla.

Mikä paikka? Mallorca.

Mikä siellä on parasta? Eläväiset pikkukylät.

 

Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel: "Matkaamme perheeni suosikkikohteeseen Mallorcalle kolmen sukupolven voimin: mukana ovat myös vanhempani ja appivanhempani.

He kävivät Mallorcalla jo 1970- ja 1980-luvuilla, jolloin saari oli todella suosittu matkakohde, mutta jostain syystä se unohtui. Muutama vuosi sitten lähdimme heidän mukaansa – ja mekin rakastuimme paikkaan.

Tukikohtamme Alcúdia on oikea perheparatiisi: siellä on 14 kilometrin pituinen hienohiekkainen ranta, joka syvenee loivasti ja sopii siksi pienemmillekin lapsille.

Viisivuotias poikamme viihtyy parhaiten siellä. Itse en taas jaksa maata kovin kauan paikoillani. Jos isovanhemmat suostuvat, he jäävät pojan kanssa nauttimaan auringosta, ja me lähdemme mieheni kanssa kiertämään saaren serpentiiniteitä vuokra-autolla. Välillä menemme kaikki yhdessä.

Mallorca on siitä kiva, että siellä voi yhdistää sekä ranta- että kaupunkiloman ja jo päivässä ehtii nähdä paljon. Etäisyydet lyhyitä.

Saaren länsipuolella on ihastuttavia paikkoja. Valldemossan vuoristokylässä on esimerkiksi munkkiluostari 1400-luvulta. Pääkaupungin Palman vanhakaupunki on Euroopan viehättävämpiä. Parasta on, kun voi vain kulkea Palman kaupungin kapeita kujia omaan tahtiinsa ilman ajantajua ja yllättyä välillä: edessä saattaa avautua pieni aukio, jossa ihmiset istuvat ja nauttivat elämästä, kun trubaduuri esittää kappaleita."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!