Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muista myös nämä

Matka
 
Helsingin Sanomat
Tammisaaren EKTA-museokeskuksessa on näyttely Billnäsin huonekalutuotannosta.
Tammisaaren EKTA-museokeskuksessa on näyttely Billnäsin huonekalutuotannosta.

 Desingnmuseo: Korkeavuorenkatu 23, Helsinki. Suomalainen muoto, Suomi-muodin antologia. Ma–su 11–18.

 Finlaysonin tehtaanmyymälä sijaitsee Tampereella edelleen samassa paikassa, jossa se avattiin 1923. Kuninkaankatu 3. Avoinna kesällä ma–pe 10–17.30, la 10–16, su 12–16.

 Kalevala Koru: Kalevalaisten Naisten Liiton jo 1930-luvulla perustama yritys, joka käyttää 100-prosenttisesti kierrätettyä kultaa. Kultaa voi myös käyttää maksuvälineenä liikkeissä. Tehtaanmyymälä Helsingin Pitäjänmäessä, Strömbergintie 4. Tehdasvierailuista sovittava erikseen.

 Marimekko, Tehtaanmyymälä, Kirvesmiehenkatu 7, Helsinki. Ma–pe 10–19, la 10–16.

 Suomen käsityön museo, Kauppakatu 25, Jyväskylä. Marimekkoelämää ja läpileikkaus yhtiön historiasta Tasaraitapaidan suunnittelijan Annika Rimalan näkökulmasta.Ti–su 11–18.

 Tammisaaren museokeskus EKTA: Jugend, näyttely Billnäsin huonekalutuotannosta. Kannattaa poiketa myös Helene Schjerfbeckin töiden pysyvässä näyttelyssä. Ti–su 11–17.

 Vallilalla ei ole Suomessa enää tuotantoa, mutta outlet-myymälä löytyy Helsingistä, Valimotie 27. Vallila on valmistanut muun muassa Fiskarsissa tänäkin kesänä esillä olevan 87-vuotiaan amerikkalaistaiteilijan Howard Smithin kankaita. Laulaja Miriam Makeban mukaan nimetty kuosi on yhä tuotannossa. Ma–pe 10–19, la 10–16.

KalevalaKorun rintakoru.
Kalevala
Korun rintakoru.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!