Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syndeyssä parasta on piknik oopperatalolla ja joogaaminen rannalla

Matka
 
Leah-anne thompson colourbox
Sydneyn oopperatalo.
Sydneyn oopperatalo.

Mikä paikka? Sydney.

Mikä siellä on parasta? Ihmiset, jotka eivät pelkää tuntemattomia.

 

Matkabloggaaja Veera Papinoja: "Rakastan Circular Quay -aluetta, jossa on muun muassa Sydneyn oopperatalo. Kun tulen kaupunkiin, menen sinne ensimmäisenä piknikille. Oopperabaarissa oopperatalon portailla on kiva hengailla ja katsella Harbour Bridgeä. Illalla pitää päästä kattobaariin. Lähellä Circular Quayta on O Bar, joka on tehty korkean talon katolle ja pyörii 360 astetta.

Ainakin yksi päivä kannattaa viettää Manly Beachillä, joka on puolen tunnin lauttamatkan päässä. Se on paljon rauhallisempi kuin Bondi Beach, joka on aina täynnä. Manlyssä on todella rento meininki, pienen surffikylän tunnelma. Haluaisin muuttaa sinne!

Manlyssä tuntuu kuin olisi tosi kaukana kaupungista. Kellään ei ole kiire minnekään. Ihmiset joogaavat, lenkkeilevät rannalla koirien kanssa, surffaavat ja juovat vihreää mehua.

Itse aloitan päivän nauttimalla cappuccinoa jossain kivassa kahvilassa ja katselen ihmisiä. Myöhemmin haen smoothien ja siemailen sitä rannalla.

Alueella on paljon reppureissaajia ja halpoja hostelleja. Viimeksi yövyin paikassa, jossa oli sihisevä torakka. Otin kengän ja juoksin ulos keskellä yötä. Seisoin ovella ja mietin mitä teen. Lopulta torakka oli pakko listiä.

Manlyssä on parempiakin majapaikkoja, jos on rahaa. Seuraavalla kerralla vuokraan kämpän.

Kun tulee lautalla takaisin kaupunkiin ja seisoo keulassa, näkee oopperatalon, Harbour Bridgen ja pilvenpiirtäjät."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!