Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lomalta halutaan lämpöä ja liikuntaa

Matka
 
Helsingin Sanomat

Välimeren saaret ja Kanaria

Takavuosien turistikohteet Kreeta, Rhodos, Kos, Mallorca sekä Kanaria ovat tekemässä paluuta matkailutrendien aallonharjalle. Matkailumedia Rantapallon päätoimittaja Riikka Krennin mukaan turistirysiksi aiemmin mielletyt kohteet ovat muuttaneet statustaan. "Enää ei ajatella, että ne olisivat vain pelkkiä pakettimatkakohteita, joissa turistit löhöävät päivästä toiseen hotellin allasbaareissa. Kanaria ja Kreikan saaristo ovat hyvin aurinkovarmoja kohteita ja niihin on on alettu tehdä paljon myös aktiivisia omatoimimatkoja", Krenn kertoo.

Hyvinvointi

Vallitseva liikunta- ja terveysbuumi on levinnyt myös matkailun trendiksi. "Aiemmin lomakohteelta haettiin vain aurinkoa ja lämpöä. Enää pelkkä altaalla rentoutuminen ei riitä, vaan myös lomalla tahdotaan salille ja treenaamaan", toteaa Aurinkomatkojen myynti- ja markkinointijohtaja Jouni Ojaniemi.

Matkatoimistojen valikoimasta löytyy niin yhteen lajiin keskittyviä matkoja kuin yleiseen kuntoiluun keskittyviä treeniviikkoja. Monien liikuntalomien päiväohjelmaan kuuluu ryhmäliikunnan ohella myös luentoja hyvinvoinnista ja terveydestä.

Jalkapallomatkat

Penkkiurheilun ystävät eivät enää tyydy katsastamaan otteluita vain kotisohvalta, vaan yhä useampi matkaa katsomaan Englannin valioliigaa tai Espanjan La Liigaa paikan päälle. Tjäreborgin viestintävastaava Arja Pucilowski kertoo, että lyhyet kaupunkilomat jalkapallokaupunkeihin ovat kasvattaneet suosiotaan rähähdysmäisesti. Monet matkatoimistot ovatkin vastanneet kysyntään järjestämällä jalkapallokansalle valmiiksi pakettimatkoja, jotka sisältävät sekä lennot, yöpymiset että otteluliput.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!