Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pariisin iskut eivät vaikuttaneet suomalaisten matkailuun

Matka
 

Viime perjantaina tapahtuneet Pariisin terrori-iskut eivät ole vähentäneet suomalaisten matkustusintoa Ranskaan.

Lentoliikenne on jatkunut normaalisti, mutta rajatarkastukset maassa ovat tiukentuneet.

”Olemme lentäneet Pariisiin normaalisti koko ajan mutta seuranneet toki tilannetta. Asiakkaille olemme viestineet, että pitää olla matkustusasiakirjat mukana, koska ilman niitä Ranskaan ei nyt pääse,” sanoo Päivyt Tallqvist Finnairin viestinnästä.

Tallqvist kertoo, että yksittäisiä kyselyjä lippujen perumisista tai muutoksista on tullut, mutta suurempaa perumisaaltoa ei ole havaittavissa.

”Annoimme asiakkaillemme mahdollisuuden siirtää lentoja kahden viikon sisällä, myös niille lipuille, joilla ei alun perin ollut vaihto-oikeutta. Jotkut siirsivät lippujaan, mutta ei kovin suuria määriä.”

Matkatoimisto Tjäreborg järjestää matkoja Pariisiin, mutta tiedotuspäällikkö Arja Pucilowskin mukaan tähän aikaan vuodesta matkustajia ei ole kovin paljon.

”Saamieni tietojen mukaan meille ei ole tullut matkojen peruutuksia. Varmasti tuollainen kyllä säikäyttää ja pistää miettimään”, Pucilowski sanoo.

Hänen mukaansa Tjäreborgin kautta Pariisissa oli viime viikonloppuna muutamia suomalaisia, joihin oltiin yhteydessä. Heistä kukaan ei loukkaantunut.

Myös tällä viikolla Tjäreborgin kautta Pariisiin on lähdössä muutamia ihmisiä. Heiltä ei ole tullut yhteydenottoja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!