Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vielä ehtii jouluksi aurinkoon

Suomalaisten kestosuosikissa Kanariansaarilla on vielä tilaa

Matka
 
Ralf Örn
Kanariansaarilla pärjäsi vuosi sitten marraskuussa shortseissa.
Kanariansaarilla pärjäsi vuosi sitten marraskuussa shortseissa. Kuva: Ralf Örn

Mikäli marraskuun lopun harmaus on tehnyt tehtävänsä ja halu jouluksi aurinkoon herännyt, kannattaa pitää kiirettä. Matkatoimistoista kerrotaan, että vielä on paikkoja auringossa, mutta tilaa on jäljellä rajoitetusti.

Eniten vapaita paikkoja toimistoilla on tarjolla Kanariansaarille, jonne pääsee suorilla lennoilla myös muualta kuin Helsingistä.

”Esimerkiksi Turusta ja Vaasasta lentää suoraan Gran Canarialle ja Teneriffalle pääsee Turusta Helsingin ohella. Myös Oulusta on suoria lentoja Kanarialle”, Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski listaa.

Kestosuosikki Kanariansaaret on pitänyt kärkipaikkaa suomalaisten joulukohteena kymmeniä vuosia.

Finnmatkojen emoyhtiön TUI Nordicin viestintäpäällikkö Mathias Bergendahl kertoo, että myös Finnmatkoilla on tarjota suoria lentoja Helsingin lisäksi Tampereelta ja Oulusta.

”Kanarialla on talvellakin 23–25 astetta lämmintä ja se on turvallinen ja monipuolinen matkakohde”, Tjäreborgin Pucilowski kertoo.

Kanarian jälkeen kakkosena tulevat Etelä-Thaimaan Phuketin ja Krabin alueet. Myös Kuuba kuuluu tämän joulun suomalaissuosikkeihin. Finnmatkojen joululistan kärkipäästä löytyvät myös Egypti ja Intian valtameren pikkuinen Mauritius.

Myös Aurinkomatkojen joulumatkat ovat vähenemään päin.

”Joulun ja uuden vuoden ajan matkoille löytyy vielä jonkin verran paikkoja. Parhaiten Kanariansaarille, kaukokohteisiin löytyy enää hajapaikkoja. Kysyntä kasvoi huomattavasti syyslomien päättymisen jälkeen, joten jouluksi matkoille mielivän kannattaa varata matkansa pian”, Inka Ikonen Aurinkomatkojen viestinnästä opastaa.

Joulun ja uuden vuoden matkoja on Ikosen mukaan varattu kahdeksan prosenttia enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.

Torstaille asettuvan jouluaaton vuoksi myös pitkä viikonloppu Euroopan kaupunkikohteisiin voi olla toimiva vaihtoehto joulun piristykseksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!