Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ahdistaako loma ilman puuhaa? – Katso, millainen kohde sinulle sopisi

Kokeile HS:n testillä, minne voisit suunnata pienellä tai isommalla budjetilla, lasten kanssa tai yksin.

Matka
 

Lomastressi kehittyy kuukausia kuin huomaamatta. Kun loma sitten lopulta alkaa, niin keskeneräiset lomasuunnitelmat vaihtuvat sietämättömäksi ahdistukseksi. Ensimmäisellä lomaviikolla moni lomalainen ruskettaakin itseään lähinnä älypuhelimen näytön edessä etsien epätoivoisesti mukavaa tekemistä.

Suomalaisista lähes 35 prosenttia lomailee heinäkuussa. Jokainen haaveilee hyvästä ja ikimuistoisesta kesästä, mutta kaikki eivät ole suunnitelleet lomaansa valmiiksi talvella ja keväällä.

Sitä paitsi, kannattaako lomaa edes suunnitella? Viime vuonna unelmalomat vesittyivät heinäkuun koleuteen. Tästä huolimatta heinäkuussa 2015 tehtiin lähes miljoona yöpymisen sisältänyttä kotimaanmatkaa, kertoi Tilastokeskus.

Suomalaisten lomabudjetti on reilussa viidessä vuodessa pienentynyt noin 150 eurolla, mutta lomaan käytetään silti noin 1 400 euroa. Halvemmallakin selviää, sillä ilmaisia retkikohteita on ympäri Suomea, ja esimerkiksi pääkaupunkiseutulainen voi vierailla Suomenlinnassa ja Seurasaaressa.

Kun lomakassaan raapii muutamia satasia, niin tarjolle avautuvat koko maan mahdollisuudet. Älä siis vielä ahdistu menetetystä lomasta, vaan kokeile kertoisiko HS:n testi kesän ikimuistoisimman lomakohteen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!