Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Onko syyslomamatka vielä varaamatta? Saatat olla jo myöhässä

Matkatoimistot ovat lisänneet syksylle suoria lentoja maakunnista lomakohteisiin.

Matka
 
Maaria Drake
Tiina Vahtera
Monissa suomalaisten suosimissa hotelleissa on lapsille järjestettyä ohjelmaa.
Monissa suomalaisten suosimissa hotelleissa on lapsille järjestettyä ohjelmaa. Kuva: Tiina Vahtera

Syyslomamatkan varaamisessa kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Pakettimatkoja syys-lokakuulle on varattu jo runsaasti, ja suosituimmat hotellit lomakohteissa ovat jo lähes täynnä, suomalaisista matkatoimistoista viestitään.

Esimerkiksi Aurinkomatkojen kautta pakettimatkoja suosikkikohteisiin on mennyt kaupan jo runsaasti, Aurinkomatkojen tiedottaja Annina Metsola kertoo.

Suomalaisperheiden ikisuosikkeja ovat muun muassa Kreikka ja Italia. Turkinkin suosio on pysynyt ennallaan viime aikojen terrori-iskuista ja mellakoista huolimatta. Myös Kanariansaarille halutaan usein jo syksyllä.

Erityisen paljon Aurinkomatkojen kautta on varattu lapsiperheiden suosimia hotelleja.

”Ne menevät äkkiä lasten ja teini-ikäisten koulun lomien ajoiksi. Niihin halutaan, jotta lapsilla olisi lomalla tarpeeksi tekemistä”, Metsola sanoo.

Suorat lennot lomakohteisiin säästävät aikaa ja hermoja. Niiden suosio on kasvanut, minkä ovat huomanneet myös suomalaiset matkatoimistot. Ne ovat lisänneet syksyksi suoria lomalentoja maakunnista.

Muun muassa Finnmatkat on lisännyt tulevan syksyn suoria maakunnista lähteviä lomalentoja. Syyslomien aikaan pääsee esimerkiksi Kyprokselle suoraan Tampereelta, Porista, Kajaanista, Oulusta sekä Helsingistä.

Syyslomaviikot ovat olleet jo lähes loppuunmyytyjä, mutta lokakuulle on vielä onnistuttu järjestämään joitakin lisälentoja, Finnmatkoilta kerrotaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!