Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

EU:n ei pidä päästää mahdollisuutta käsistään

Mielipide
 
Jyri Häkämies

Euroopan unionin jäsenmaiden on aika osoittaa sitoutumisensa Yhdysvaltain kanssa käytävien kauppa- ja investointineuvotteluiden (TTIP) vauhdittamiseksi. Voitettavana on huomattavia hyötyjä niin työllisyyden kuin talouskasvun näkökulmasta.

TTIP-sopimuksen on arvioitu kasvattavan EU:n vuosittaista bruttokansantuotetta jopa puoli prosenttia eli vähintään 120 miljardia euroa, mikä auttaisi turvaamaan ja luomaan vientialoille tuhansia työpaikkoja.

Erityistä vetoapua TTIP tuo pienille ja keskisuurille yrityksille, joiden vientihankkeita vaikeuttavat tällä hetkellä muun muassa EU:n ja Yhdysvaltain erilaiset standardit ja kaksinkertaiset hyväksyntämenettelyt. Suurimpia voittajia ovat kuitenkin kuluttajat, jotka hyötyvät avoimemmista ja kilpailukykyisemmistä transatlanttisista markkinoista.

TTIP on osa modernia ja tulevaisuuteen katsovaa kauppapolitiikkaa. Vetoamme EU:n jäsenmaiden hallituksiin, jotta ne tekisivät kaikkensa kunnianhimoisen sopimuksen aikaansaamiseksi Yhdysvaltojen kanssa: tavoitteena on tukea työllisyyttä, kasvua ja kilpailukykyä kaikissa EU-maissa. Tämä edellyttää, että TTIP:in avulla voidaan poistaa tuontitullit, avata keskeisiä palvelumarkkinoita, taata eurooppalaisille yrityksille pääsy kilpailemaan Yhdysvaltain julkisista hankinnoista sekä karsia päällekkäisen sääntelyn aiheuttamaa tarpeetonta byrokratiaa.

Tämän vetoomuksen allekirjoittajat edustavat yli 3,4 miljoonaa eurooppalaista yritystä, jotka tarjoavat työtä eri toimialoilla yli 55 miljoonalle EU-kansalaiselle.

Jyri Häkämies
toimitusjohtaja
Elinkeinoelämän keskusliitto
sekä elinkeinoelämän järjestöjen johto Britanniasta, Saksasta,
Ranskasta, Italiasta, Espanjasta, Ruotsista, Tanskasta ja Latviasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat