Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Auton pysäköiminen Espoossa on vaikeaa

Mielipide
 
Juhani Hakala

Espoossa asukaspysäköinti on kielletty, ellei sitä ole erikseen sallittu.

Sisääntuloteillä on pysäköintikieltomerkkien joukossa yksi merkki neliöpohjalla. Asiaa selventäisi, jos merkin alla olisi kyltti: aluepysäköintikielto. Nyt espoolaiset ja vieraat oppivat kiellon sakkojen kautta.

Aluepysäköintikieltoa perustellaan sillä, ettei tarvita paljon liikennemerkkejä. Ihmettelen tätä, koska nyt pitää olla kaksinkertaiset merkit: toinen merkki kilometrien päässä kieltää ja toinen joka kadunkulmassa tarvittava merkki sallii pysäköinnin.

Virkamiehet eivät myöskään perustele, miksi asuntokaduilla rajoitetaan pysäköintiä.

Taloyhtiöllämme ei ole riittävästi paikkoja asukkaille saati vieraille. Yhtiöön rajoittuvilla alueilla on 24 tunnin, neljän tunnin, yhden tunnin sekä 30 ja 20 minuutin rajoituksia. Tätä voisi kutsua varsinaiseksi pysäköintibyrokraatin unelmaksi.

Kadun varrella ei ole yhtään kauppaliikettä. Alle tunnin pysäköintirajoitukset ovat voimassa koko yön. Päivällä autoa pitää siirtää neljän tunnin välein.

Kokouspaikkojen kuten koulujen ympärillä ei ole riittävästi pysäköintipaikkoja. Niissä kävijöitä odottaa säännönmukaisesti tuulilasissa vähemmän iloinen yllätys.

Juhani Hakala
Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat