Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinki hyödyntää festivaaleja markkinoinnissa

Mielipide
 
Tuulikki Becker Saila Machere

Satu Silvanto kehotti (HS Mielipide 19. 12.) Helsinkiä hyödyntämään festivaaleja markkinoinnissa. Me teemme sitä paljonkin. Helsingin kaupunkimarkkinointiyksikkö ja kaupungin omistama markkinointiyhtiö Visit Helsinki hyödyntävät markkinoinnissaan monin tavoin helsinkiläistä kaupunkikulttuuria, joka nähdään tärkeänä Helsingin vetovoimaa kasvattavana tekijänä.

Visit Helsinki tekee yhteistyötä helsinkiläisen matkailuelinkeinon ja kaupunkikulttuurin toimijoiden, kuten Helsingin juhlaviikkojen kanssa. Matkailuelinkeinolle tarjotaan mahdollisuuksia olla mukana ja näkyä Helsingin markkinoinnissa, jota yhtiö tekee digitaalisissa kanavissa, kuluttajakampanjoilla yhteistyössä Visit Finlandin ja lentoyhtiöiden kanssa sekä pr-toiminnan ja muun markkinoinnin kautta.

Yhtiö tutustuttaa vuosittain yli tuhat kansainvälistä mediavierasta, bloggaajaa ja matkanjärjestäjää kaupungin tarjontaan.

Hyvä esimerkki kaupunkikulttuurin matkailullisesta markkinoinnista on kaupunkikulttuurin parhaat palat yhteen kokoava Hel yeah! -sivusto. Sen sisältö muodostuu kaupunkikulttuuritoimijoiden, kuten Flow'n, Yhteismaan, Teurastamon, Korjaamon ja eri tapahtumien ajankohtaisesta tarjonnasta.

Visit Helsinki on viime vuosina painottanut matkailumarkkinoinnissa yhä enemmän helsinkiläistä kaupunkikulttuuria: tapahtumia, ilmiöitä, ruokaa, designia ja merellistä kaupunkiluontoa.

Matkailijat etsivät yhä enemmän yksilöllisiä paikallisia elämyksiä, ja niitä Helsingin matkailumarkkinoinnissa aiotaan tuoda vastedeskin vahvasti esille. Siihen on loistavat mahdollisuudet, kun helsinkiläiset kaupunkikulttuuriaktiivit luovat jatkuvasti uutta ja mielenkiintoista koettavaa niin kaupunkilaisille kuin matkailijoillekin.

Tuulikki Becker
toimitusjohtaja, Visit Helsinki
Saila Machere
kaupunkimarkkinointiyksikön
päällikkö, Helsingin kaupungin elinkeino-osasto

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat