Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hiihtäjille on varattu oma reitti Mustavuoressa

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Pertti Myllykoski paheksui (HS Mielipide 28. 12.), hiihtäjien kaapanneen ulkoilureitin Mustavuoressa. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Mustavuoreen on Helsingin kaupungin nettisivuilla ja latukartoilla osoitettu lyhyehkö reitti nimenomaan hiihtäjiä varten.

Hiihtoreitti pitäisi tietysti osoittaa myös reitin lähtöpisteissä kylteillä. Esimerkiksi Paloheinässä on ikivanhat ja mustuneet liikuntaviraston asentamat kieltokyltit koirille ja pyöräilijöille.

Hiihtolatujen varsille tarvitaan myös kieltokyltit kävelijöitä ja juoksijoita varten. Tahko Pihkalan muistetaan tokaisseen, että erityisen kiellettyä on saunassa piereskely ja ladulla kävely.

Samalla tarvitaan myös liikuntareitit kävelijöille. Niitä on avattu ja hiekoitettu Pirkkolasta etelään ja pohjoiseen. Niille tarvitaan selkeät viitat, jotta kävelijät löytävät oikeille reiteille.

Toki hiihtoladun yhteydessäkin voi olla latujen vieressä kävelyura. Luistelu-uralla ei voi kävellä eikä esimerkiksi ulkoiluttaa koiria.

Kaupunki voisi myös kokeilla sellaisia latuja, joilla saisi vain kävellä eikä hiihtää ollenkaan. Näin ulkoilijamäärät saataisiin kasvamaan.

Tuomo Jantunen
puheenjohtaja
Tahko Pihkala -seura

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat