Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Radio Suomen uusia ohjelmia kuullaan pian

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Radiokriitikko Sampsa Oinaala arvioi Yle Radio Suomen uudistuksia (HS 20. 12.).

Kanavan uudistukset tehdään 7. 1. 2015 alkaen. Oinaala ei ole vielä voinut kuunnella yhtäkään uusista ohjelmistamme, mutta asennetta hän ammensi edesmenneen kriitikon 11 vuoden takaisesta kolumnista. Muutama korjaus Oinaalan tekstiin on paikallaan.

Lauantaivieras ei lopu vaan pysyy ohjelmistossa ja siirtyy sunnuntaille. Lauantaivieraan ohjelmapaikalla kuullaan vastedes klassikko Maailmanpolitiikan arkipäivää. Taustapeileistä jatkaa suosittu keskiviikon Pyöreä pöytä.

Kanavan toimitettuja musiikkiohjelmia ei jyrätä kanavalta. Suuri osa jatkaa entiseen malliin, ja uusien ohjelmien tekijät ovat päättyvien ohjelmien (muun muassa Lempimusiikkia, Kissankehto) toimittajia.

Koe-eläinpuistolla on faninsa. Sillä on myös runsaasti antifaneja, sillä yhdestäkään toisesta ohjelmasta ei ole vuosien varrella tullut yhtä paljon negatiivista palautetta kuin Koe-eläinpuistosta. Valitettavaa on, että emme voi sijoittaa sarjaa Yle Areenaan tekijänoikeudellisista syistä. Erikoista on, että Oinaala tuntui tässä kannustavan tekijänoikeusloukkauksiin.

Marja Keskitalo
radiopäällikkö, Yle

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat