Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Oikeutta ja kohtuutta pysäköinninvalvontaan

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Muutin Helsingin Hietalahteen joitakin kuukausia sitten. En ole hankkinut asukaspysäköintilupaa, kun olemme miettineet, tarvitsemmeko kahta autoa.

Olin poissa kaupungista viisi päivää. Vein autoni tämän vuoksi kauemmaksi Hernesaaren rantaan parkkiin, ettei se veisi kallista pysäköintitilaa. Palatessani noutamaan autoa sitä ei löytynyt mistään. Lopulta selvisi, että pysäköinninvalvonta oli vienyt sen Tattarisuolle. Auto oli ollut alle viiden metrin etäisyydellä suojatiestä alueella, jossa liikkuu hyvin vähän ihmisiä. Se ei aiheuttanut vaaraa tai häiriötä kenellekään. Kävin noutamassa auton ja maksoin 172 euroa. Menetin työaikaa vähintään 220 euron edestä. Laskutan työni tuntien mukaan.

Hävitin tuulilasissa olleet pysäköinninvalvojan laput. Muutama viikko myöhemmin sain kolme korotettua 74 euron maksulappua. Olen ne nyt maksanut, mutta kysyn, onko tämä oikein ja kohtuullista. Onko maksamani summa missään suhteessa rikkeeseen?

Pysäköinninvalvonta noudattaa kertomansa mukaan lakia ja määräyksiä. Haluavatko Helsinki ja sen asukkaat tällaista? Summa on bruttopalkkana yli tuhat euroa!

Hannu Karhuketo
Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat