Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoolaiset eivät halua osaksi Helsinkiä

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen (kok) vaatii muiden lähikuntien liittämistä Helsinkiin (HS Kaupunki 3. 1.). Pajusen mielestä asiaa on puitu liian pitkään.

Espoolaisilla on aina ollut asiaan selvä kanta, kuten monissa muissakin kunnissa. Mielipidetiedustelut osoittavat selvästi, etteivät espoolaiset halua liitosta Helsingin kanssa. Tätä mieltä ovat myös Espoon valitut poliitikot. Asiaa puivat liian pitkään ainoastaan Pajunen ja pieni osa päättäjistä, jotka eivät hyväksy tätä kantaa ja nostavat asian esiin uudelleen ja uudelleen.

Pajunen antaa ymmärtää, että suuri kunta olisi tehokkaampi toimija. Silloin Helsinki olisi sitä jo nyt muita suurempana. Kaikki näyttää kuitenkin olevan toisin. Lisäksi espoolaiset ovat nähneet, miten Helsinki keskittää palvelunsa ja kaiken hohdokkuuden Helsingin ydinkeskustaan. Eivät espoolaiset halua olla rahoittamassa tätä, vaan me haluamme pitää veroillamme yllä tasokasta Espoota ja lähipalveluja.

Pajusen ja muutamien muiden poliitikkojen uudet yhdistymisehdotukset, niihin liittyvät selvitykset ja asiaan käytetty aika syövät vakavasti voimavaroja kuntien perustyöltä.

Timo J. Mäkelä
Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat