Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSL ei kuuntele asukkaiden mielipiteitä

Mielipide
 
Pirjo-Riitta Puro

HSL järjesti viime vuoden lopulla yllätyksen Koillis-Helsingin asukkaille esittelemällä suunnitelman, jossa lähes kaikki alueen bussilinjat pantiin uusille reiteille. Onneksi valpas asukasyhdistys löysi suunnitelman HSL:n verkkosivujen kätköistä. Syntyi kansanliike bussien 72 ja 69 säilyttämiseksi, koska ne ovat asukkaille todella tärkeitä.

HSL järjesti torstaina Malmilla asukastilaisuuden, jonne kutsuttiin ihmisiä keskustelemaan aiheesta. Ja ihmisiä tulikin, paikalla oli uskoakseni kolmisensataa henkeä odottaen kuulevansa perusteluja muutosehdotuksille ja valmiina kertomaan omia näkemyksiään.

Ja mitä oli tarjolla? Malmitalon 130 hengen salin seinille oli liimattu samoja linjakarttoja, joita oli tihrustettu jo verkkosivuilta. Ketään ei ollut avaamassa tilaisuutta tai toivottamassa edes tervetulleeksi. Lopulta yksi paikalla ollut HSL:n edustaja löysi mikrofonin ja kertoi, että kaikki (300 ihmistä!) voivat tulla keskustelemaan niiden kahden tai kolmen henkilön kanssa, jotka olivat paikalla karttojensa vieressä.

Edes sitä ei kerrottu, kuka lopulta asioista päättää ja milloin.

Joukko turhautuneita ja vihaisia helsinkiläisiä vaelsi toisesta ovesta sisään ja toisesta ulos. Vastaako joku poliitikko tämän kuntayhtymän toiminnasta?

Pirjo-Riitta Puro
Tapaninvainio, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat