Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSL:n linjaesittely Malmilla oli tarpeellinen

Mielipide
 
Aarne Vesamäki

HSL:n tilaisuus Koillis-Helsingin bussilinjoista viime torstaina on saanut kielteistä kritiikkiä (HS Mielipide 17. 1.). Ihmettelen tätä. Olin itsekin Malmitalolla infossa. Menin sinne klo 19 ja sain keskustella viiden eri järjestävän tahon asiantuntevan henkilön kanssa.

Sain kerrottua mieleeni tulleet muutosehdotukset sekä myös myönteiset asiat, joita ehdotuksessa toki myös on. Kaikki muutosehdotukseni kirjattiin ja ne luvattiin käsitellä – kuten kaikki muutkin paikalla annetut toiveet.

Tilaisuudessa kuulin, että liikennettä tullaan vastedes ohjaamaan enemmän muualle kuin aivan ydinkeskustaan. Tässä ollaan oikeilla jäljillä, koska on ihmeellistä, että nyt lähes kaikki autot köröttelevät Rautatientorille ja aiheuttavat ruuhkia. Toki HSL:n ehdotuksesta näkyy, että suunnittelijat eivät ole aivan täysin perillä alueen koulu- ja liikuntapaikkaliikenteestä.

Ennen paikalle tuloani Malmitalolla oli ollut yleisöryntäys ja ihmiset olivat hyvin kärttyisiä. Väkimäärä yllätti järjestäjät.

Noin 20 vuotta sitten tilanne oli varmaankin samankaltainen, kun pääradalle tuli tiheä paikallisjunaliikenne ja lähes kaikki Senaatintorille ajaneet linjat ja pikalinjat lopetettiin.

Aarne Vesamäki
yrittäjä, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat