Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rakentaminen lisäisi ruuhkia entisestään

Mielipide
 
Anne Nordman

Katajanokan lisärakentamista käsitelevästä kirjoituksesta (HS Kaupunki 25. 2.) sai kuvan, että katajanokkalaiset ovat eniten huolissaan merinäköalan menettämisestä.

Montaakohan asukasta se oikeasti koskettaa? Katajanokkaseuran tilaisuudessa 24. helmikuuta paikalla olleena voin kertoa, että eniten huolta kannettiin autojen määrästä ja liikenneruuhkista, jotka jo nyt ovat aikamoiset laivojen saapumisaikaan. Odotin kerran 20 asteen pakkasessa ja viimassa ratikkaa puoli tuntia, koska kaksi vaunua ajoi ohi täpötäysinä.

Miten liikenne sujuu asukasmäärän lisääntyessä?

Kesäisin laivoissa kuljetetaan autoja enemmän, jolloin liikenneruuhkat ovat vielä suuremmat kuin talviaikaan. Kesäisin myös risteilyaluksia tulee lähes päivittäin Katajanokanrantaan. Turistibussit ruuhkauttavat rannan. Katajanokkaseuralle puhunut yleiskaava-arkkitehti Marja Piimies ei osannut kertoa, missä bussit odottavat risteilymatkustajia, jos nykyiselle odotuspaikalle rakennetaan useita taloja.

Lisärakentamisen myötä autojen määrä lisääntyy. Jo nyt Katajanokka on aikamoinen liikennesumppu, koska tänne kuljetaan vain kahden sillan kautta.

Anne Nordman
Katajanokka, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat