Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Baanalle raitiolinja Länsisatamaan

Mielipide
 
Pekka Havia

Ongelmat Länsisataman raitiovaunulinjalla vain pahenevat (HS Kaupunki 28. 2.). Oli alun perinkin hölmö ajatus tunkea laivamatkustajat muhkeine matkatavaroineen tilaan, johon he eivät kuulu, eli normaaliin kaupunkiliikenteeseen, jossa kulkevat myös vanhukset, lapsiperheet ja liikuntarajoitteiset.

Ongelmaan olisi helppo ja kaikkia hyödyttävä ratkaisu: kapasiteetiltaan aivan häpeällisessä hukkakäytössä oleva Baana. Laivamatkustajia palveleva oma raitiovaunulinja sopisi hyvin Baanalle pyörätien rinnalle. Se ja johtaisi ideaalisesti Rautatieasemalta suoraan Länsisatamaan ohittaen ruuhkat. Baanalla nyt oleva jalankulkutie on hyvän väylän tuhlausta. Synkeä ja vetoinen, näköalaton kallionkolo ei täytä mitään jalankulun edistämisen kriteereitä.

Penkkejä karsimalla satamalinjan raitiovaunuihin saataisiin lisätilaa matkatavaroille ja tuliaisille lentokenttäbussien tapaan. Jopa yksiraiteiseksi riisuttunakin linja palvelisi erinomaisesti sen lyhyyden ja nopean läpiajettavuuden vuoksi. Baana siis kunnolla hyötykäyttöön!

Pekka Havia
Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat