Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sain laadukasta hoitoa

Mielipide
 
Matti Rintala

Evan johtaja Matti Apunen kirjoitti (HS Kolumni 3. 3.), että "suomalainen jonottaa edelleen viikkoja lääkäriin" ja "todellisissa sivistysmaissa potilas ei raahaudu terveyskeskukseen kärvistelemään, vaan lääkäri tulee potilaan kotiin".

Milloin Apunen on viimeksi hoidattanut itseään terveyskeskuksessa? Minä asioin aivan äskettäin Espoossa Tapiolan terveyskeskuksessa. Kiireettömän lääkäriajan sain kohtuullisessa ajassa. Käynnit lääkärissä ja laboratoriossa herättivät vain myönteisiä tuntemuksia: pääsin sisään sovittuna aikana, laboratoriossa ei tarvinut jonottaa, ja tarpeellisen puhelinajan sain seuraavalle päivälle. Myös kiireellinen päivystysaika järjestyi samalle päivälle. Minulle jäi käsitys, että julkisen terveyskeskuksen tarjoama hoito oli erittäin hyvää sivistysmaatasoa. Ei olisi ollut mitään järkeä vaatia lääkäriä kotiin ja viedä näin useamman potilaan hoitamiseen vaadittava aika.

Apusen maailmassa tarkoitus näyttää pyhittävän keinot: verojen ja julkisen palvelujen mollaaminen ja leikkaaminen ovat itsetarkoitus.

Matti Rintala
Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat