Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ratsastuksen suosio kasvaa jatkuvasti

Mielipide
 
Virpi Hurme Marja Kivenheimo

Helsingin Sanomat kirjoitti (Urheilu 28. 2.) ravipelejä pyörittävän Fintoton ja raviurheilun heikentyneistä kehitysnäkymistä. Etenkin jutun alaotsikosta saattoi syntyä virheellinen käsitys, että hevosharrastus ja -urheilu eivät kiinnostaisi nuoria ja harrastajamäärät olisivat vähenemässä.

Ratsastuksen osalta näin ei ole. Viimeisimmän kansallisen liikuntatutkimuksen mukaan harrastajien määrä on kasvanut Suomessa selvästi. Vuodesta 1994 ratsastajien määrä on kaksinkertaistunut ja on nyt vuosikeskiarvona 144 000 henkilöä. Ratsastus on erityisesti naisten ja tyttöjen liikuntalaji. Suomen Ratsastajainliiton arvion mukaan joka viides 10–18-vuotias tyttö harrastaa ratsastusta.

Lajin suosion voi todeta esimerkiksi Helsingin Tuomarinkylässä, jossa ratsastushallit ovat kapasiteetiltaan riittämättömät lajimme tarpeisiin. Toivommekin, että Helsinki ottaa huomioon urheilu- ja harrastusmuotomme suuren suosion, kun se laatii yleiskaavaehdotusta. Silloin alueen yrittäjät voivat jatkaa toimintansa kehittämistä ja investointeja ratsastuspalveluiden tarjonnan lisäämiseksi Helsingissä.

Virpi Hurme
hallituksen puheenjohtaja
Marja Kivenheimo
hallituksen varapuheenjohtaja
Tuomarinkylän Maneesi Oy

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat