Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syrjäytyä voi monesta syystä

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Miten sivistysvaltioksi kutsuttu Suomi suhtautuu sellaisiin huono-osaisuuteen luisuneisiin ihmisiin, jotka eivät itse kykene hakemaan apua vaikeaan elämäntilanteeseensa?

Niin sanottu syrjäytyminen ei välttämättä "edellytä" päihdetaustaa, rikollisuutta tai edes taloudellista huono-osaisuutta. On ihmisiä, jotka ovat hyvistä ja terveellisistä elämäntavoistaan huolimatta jääneet järjestelmän ulkopuolelle. Syinä voivat olla esimerkiksi masennus, paniikkihäiriöt ja sosiaalinen jännitys, joita ei aina tunnisteta tai niitä ei osata hoitaa.

Jos ei ole yhteiskunnallisesti aktiivinen eikä tule noteeratuksi sen takia, että olisi päihteiden vaikutuksen alainen tai väkivaltainen, on vaikea tulla "nähdyksi".

Vaikka epätoivoinen tilanne olisi monen tahon tiedossa, kukaan ei tule edes puolitiehen vastaan. On vain odotettava mahdollista 45 minuutin "koppitapaamista", joka ei useinkaan johda muuhun kuin seuraavaan kalenterimerkintään.

Näissä herkissä ja lahjakkaissa henkilöissä menetetään valtavat määrät positiivisia voimavaroja. Kuka kuulee sanattomat hätähuudot?

Voimaton
Julkaisemme kirjoituksen
poikkeuksellisesti nimimerkillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat