Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Antenni-tv-verkko on kattava ja edullinen

Mielipide
 
Minna Flink

Helsingin Sanomat pohti (19. 3.) yleisen edun tv-kanavien palvelua. Asia on tärkeä. Digitan maanpäällinen antenni-tv-verkko kattaa koko Suomen ja mahdollistaa tv-kanavien näkymisen kaikille suomalaisille.

Jokaisen suomalaisen on voitava katsoa yleisen edun kanavia asuinpaikasta riippumatta. Juuri antenniverkko onkin paras ratkaisu valtakunnanlaajuiseen tv-ohjelmavälitykseen Suomen kaltaisessa, alueeltaan laajassa mutta osin harvaanasutussa maassa.

Selvää kuitenkin on, että haja-asutusalueella asuvan viimeisen kymmenen prosentin kattaminen maksaa suhteessa enemmän kuin ensimmäisen kymmenen prosentin kattaminen taajamissa. Tämä johtuu suhteellisesti kasvaneesta lähetysasematarpeesta. Silti kokonaisuutena Digitan välitys on hyvin edullista, vuodessa vain noin kaksi euroa taloudelta kanavaa kohden. Digita pitää velvollisuutenaan tarjota tekniset edellytykset siihen, että kuva näkyy, ääni kuuluu ja tieto kulkee kaikille, jos tv-kanavat ovat siihen valmiita. Digitan verkolla on jopa maan huoltovarmuuden kannalta tärkeä merkitys.

Minna Flink
viestintäjohtaja, Digita

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat